- Resmi Gönderi
Avrupa yakasi sahilleri icin kendi konumum icinde tamamen fiyasko sistem
Hocam nasıl fiyasko bende Küçükçekmecedeyim yerde 6 7 cm kar var bence deke göre çok iyi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAvrupa yakasi sahilleri icin kendi konumum icinde tamamen fiyasko sistem
Hocam nasıl fiyasko bende Küçükçekmecedeyim yerde 6 7 cm kar var bence deke göre çok iyi
Ataşehir döktürüyor
O zaman Kocaeli eskiye göre biraz daha şansli şuan değil mi hocam?
Biraz çok da değil yani
Sınırlı modeller yarınki yağışı genellikle Avrupa odaklı veriyor vortex çok risklidir örneğin geçen sene Doğu Marmara vortex ile efsanesini yaşadı fakat yakınındaki İstanbul anca kırıntılarını aldı yani zırnık koklatmayabilir bu vortex bazı yerlere
Son analizlerime ve son model çıktısına göre yarın ki asıl lokma Anadolu yakası güney dogusu yararlanacak.
İstanbulun her yerinde yağış olacak fakat Maltepe sancaktepe Sultanbeyli Pendik civarı biraz daha şiddetli yağış alcak yağış saati ise öglen den sonra 14:00 gibi. Asıl yogunluk o zaman
Hocam genelde herkes (forum, twitter) avrupa yakasını ve batısı için çok yağış alıcak derken siz neden anadolu yakasının güney doğularına daha çok yağış alacak dediniz açıkçası merak ettim? modellerde avrupa yakasına cömert davranmış
Hocam genelde herkes (forum, twitter) avrupa yakasını ve batısı için çok yağış alıcak derken siz neden anadolu yakasının güney doğularına daha çok yağış alacak dediniz açıkçası merak ettim? modellerde avrupa yakasına cömert davranmış
Ben Avrupa ya kar yağmayacak demiyorum oraya da yagacak elbet ama yogun olarak benim analizim böyle
Ben Avrupa ya kar yağmayacak demiyorum oraya da yagacak elbet ama yogun olarak benim analizim böyle
Ben katılmıyorum siklon karadenizde ki bütün nemi gücüyle alıp ilk vurduğu yer de her zaman en etkin kısmı olur ardından zaten doğulayarak her yer etkilenecek ancak arnavutköy civarı batı istanbul daha çok etkilenecek gibi
Ben katılmıyorum siklon karadenizde ki bütün nemi gücüyle alıp ilk vurduğu yer de her zaman en etkin kısmı olur ardından zaten doğulayarak her yer etkilenecek ancak arnavutköy civarı batı istanbul daha çok etkilenecek gibi
K.cekmece gibi sahil kisimlarin durumu nedir hocam
Boğaz coşanzi arkadaşlar öncü kütle bile dağittı Kağıthane'yi
Saat 19:00'dan 00:00'a dek uyudum. Saat 02:00 gibi yine uyuyayım dedim saati 07:00'a kurdum. Arkadaş yok uyku tutmuyor. Az önce kalktım, kopmuş gidiyor
Pendik sistemin bu akşam ki yıldızı. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum. Bilenler bilir meşhur Ankara caddesi zor zor açık tutuluyor. Akşamdan bu yana 20 cm örtü aldık almaya devam ediyoruz.
Ataşehir örtü yükseltmeye ediyor
+30cm kar birikintisi var el değmemiş yerlerde ( bu da demek oluyor ki totel de bu akşam - gece 30cm yağmış )
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. +30cm kar birikintisi var el değmemiş yerlerde ( bu da demek oluyor ki totel de bu akşam - gece 30cm yağmış )
Pek 30 cm benzemiyor ama yinede iyi örtü asıl şov bugün İstanbullular bende takipteyim bakalım nasıl geçecek