Nasıl o kadar oldunuz, burası -0.3
Sarıyere bakmıyorum ki son durumlarda itü maslak yerleşkesini gösteriyor orası daha yakın sarıyer uzak kalıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNasıl o kadar oldunuz, burası -0.3
Sarıyere bakmıyorum ki son durumlarda itü maslak yerleşkesini gösteriyor orası daha yakın sarıyer uzak kalıyor
İstanbul valiliği karar alıp en geç 14 de mesaileri sonrlandırsa çok güzel bir işe imza atmış olurdu. Motokuryeler ile ilgili kararı çok isabetliydi.
Anladım ben kendi rakımıma göre sarıyer ve beykoza bakıyorum oradan tahmini bir sıcaklık çıkarıyorum
Kar devam ediyor Seyrantepede ayak basılmamış yerde 20 cm vardır
Sinan hocam beylikdüzü nolur Sinan
Kar Birikimi olur
Dün gece gelse iyi olurdu. Sıcaklık 1 derece oldu şimdi tedirgin ediyor acaba tutar mı kar diye.
Kar Birikimi olur
Hocam vortexin en etkili olacağı yerler neresi olur sylemiş miydiniz görmedim? Bir de ümraniye-ataşehir ne olur? İyi günler
üstte asılı kalmaz di mi vortex ?
Dün gece gelse iyi olurdu. Sıcaklık 1 derece oldu şimdi tedirgin ediyor acaba tutar mı kar diye.
Yağış anında düşer
Hazir mısın Bakırköy? Hazır mısın İstanbul?
Hazir mısın Bakırköy? Hazır mısın İstanbul?
Kucukcekmece olarak bekliyoruz
Sultangazi fena. Ufak yeşillik bile böyle ise akşam kıyamet kopar
Radarda sarı ve yeşil kütleler Avrupa'ya doğru ilerlemeye devam ediyor öğleden sonra bütün bölge geneline yayilacak güney kesimlere daha geç ulaşabilir
Açıkçası mezosiklon'un fazla abartıldığını düşünüyorum. Wisconsin'de mezosiklonik kar yağışı çok yaşadım, istanbulda herhangi güzel yeşil bir kütlenin bıraktığından daha şiddetli yağmıyor. Tek farkı %50 kadar daha uzun sürmesi. Onun dışında dek gibi hızlı eriyen ve çok yavaş ilerleyen bir yağış türüdür. Öyle 50-70 cm bırakır demek biraz ilgi çekmek gibi geliyor.