Esenyurt 20 cm ye yaklaştı
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
hadi bakalım 80 cm olacak mı
-
hadi bakalım 80 cm olacak mı
Haklı çıkacaksın galiba kaybettim iddiayı.
-
Konumumda neredeyse tüm karlar eridi
-
Ya of ya Sultangazide şiddetli tipiye dönmedi bıktım ya yine sistem yok offf ümidim kalmadı artık.
-
İstanbul için yaratılmış sanki kütle umarım boğaz ve anadoluya geçerken zayıflamaz yağışlar
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
İstanbul için yaratılmış sanki kütle umarım boğaz ve anadoluya geçerken zayıflamaz yağışlar
Zayıflamayacak en geç yarım saate boğaz yakasını tamamen etkileyeeck gibi
-
KUCUKCEKMECE YOK OLDU SARİDAYİZ GOZ GOZU GORMUYOR
-
Ağabey ümraniye'yi nasıl etkiler dışarı çıkma durumum vardı akşam için buraya da bu arkadaşları etkilediği gibi gelecekse çıkılmaz herhalde
-
Güçlü gelir bir de hava daha soğuk olacak akşam en geç 17'de boğazın içinden geçer bence
-
- Resmi Gönderi
Güçlü gelir bir de hava daha soğuk olacak akşam en geç 17'de boğazın içinden geçer bence
5 i bulmaz
-
- Resmi Gönderi
Ağabey ümraniye'yi nasıl etkiler dışarı çıkma durumum vardı akşam için buraya da bu arkadaşları etkilediği gibi gelecekse çıkılmaz herhalde
Abi bana kalırsa en geç 18.30-19.00 gibi başlar sizde
-
-
Abi bana kalırsa en geç 18.30-19.00 gibi başlar sizde
Şu an dışarıdayım araçla, akşama kalmamak iyi olur o zaman değil mi usta? zincir falan yok yanımda, ev de yokuşta. Dediğiniz gibi bişey yağacaksa işi gücü bitirip en geç 2 saate eve girmek lazım sanırkm
-