2017 ti gecti konumumda inanilmaz!
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu göz Anadolu yakasında kar yağışına engel oluyor bu göz ilerleyen saatlerde yer değiştirecek ve Anadolu yakasında şiddetli tipi başlıyacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bahçelievler'de yım. Deli gibi yagiyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yagis anadolu yakasinda başlayınca avrupa yakasinda kesecek mi?
-
- Resmi Gönderi
Hava kapandı burada
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu göz Anadolu yakasında kar yağışına engel oluyor bu göz ilerleyen saatlerde yer değiştirecek ve Anadolu yakasında şiddetli tipi başlıyacak
Hocam inan 10 saattir radar takibi yapıyordum ha indi ha inecek dermanım kalmadı yatmayı düşünüyorum kaç günü beykoza gelmiş olur
-
- Resmi Gönderi
Göz ün doğulaması lazım dek yağışlarını etkiler yoksa
.
-
hayır devam full
-
- Resmi Gönderi
Normalde şu anda boğazda başlaması lazımdı ama aşırı yavaş ilerliyor
-
Normalde şu anda boğazda başlaması lazımdı ama aşırı yavaş ilerliyor
Yavaş ilerlemesi vurduğu bölgeye en az 10 cm kar bırakması demek.gayet güzel bir sistem yaşıyor istanbul
-
- Resmi Gönderi
Allaha şükür sarı geliyor boğaz hattına sarıyerden inecek gibi duruyor.
-
- Resmi Gönderi
Hocam inan 10 saattir radar takibi yapıyordum ha indi ha inecek dermanım kalmadı yatmayı düşünüyorum kaç günü beykoza gelmiş olur
Akşama gelir hocam yıkıp geçiyor belki 2017'de bile bu kadar şiddetli yağmamıştır bekleyin hayat felç oldu burada
-
17.30 gibi başlar tahminim
-
- Resmi Gönderi
17.30 gibi başlar tahminim
Yok artık o kadar sürmez
-