Kûtlenin batıya kaçmasının sebebi poyraz yönlü rüzgar. Karayele dönerse tekrar doğulamaya başlar.
Arkadaşta karayele dönecek mi diye sormuş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKûtlenin batıya kaçmasının sebebi poyraz yönlü rüzgar. Karayele dönerse tekrar doğulamaya başlar.
Arkadaşta karayele dönecek mi diye sormuş
Cidden üzücü bir gün benim için 15-20 km doğulu gelse burası da efsaneyi yaşıyor olacaktı
Esenyurt'ta böyle bir örtüyü daha yıllarca göremeyeceğim galiba. Yağış doğulu hareket etse bu gece 50 cm zorlardık.
Takip edelim arkadaşlar biz de tecrübe ediyoruz. Doğulama illaki olacak lakin neresi ne kadar etkilenir bizde meraktayız.
Şu an yoğun kar ama avrupa yakasının çeyreği etmeyecek
Yağışı az bir farkla kaçıranlar arkadaşlara çok üzülüyorum. Tam bir hayal kırıklığı oldu onlar için. Çünkü normal bir yağış değildi.
Yağışı az bir farkla kaçıranlar arkadaşlara çok üzülüyorum. Tam bir hayal kırıklığı oldu onlar için. Çünkü normal bir yağış değildi.
Sabahtan beri sınırdayız, anadolu yakasınfa otursam bu kadar koymazdı
Göz kar yağışını güneybatıya süpürürken yok olmaya başladı. Böylece Avrupa yakasındaki yağış hızla doğulamaya başlayacak.
Arkadaşım attı biryerden görmüş inşalah doğrudur ama ben olacağından pek emin değilim
Başladı kuvvetli.
Beylikdüzü 40 cmleri zorluyor yer yer. Sanırım sistemi Anadolu'ya teslim edeceğiz. İyi eğlenceler arkadaşlar.
Beylikdüzü 40 cmleri zorluyor yer yer. Sanırım sistemi Anadolu'ya teslim edeceğiz. İyi eğlenceler arkadaşlar.
Size de afiyet olsun tadını cıkarın
Nereye teslim ediyosun radara bak bakalim
Kütleler Anadolu yakasına yaklaşıyor
Burada yağış yok
Hadi bakalım neler olacak acaba güzel yağış yakaladık boğaz hattı