CAN hocam Silivri de son durumlar nasıl ?
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Burada hafif yağış var radara bakamadım şuan kütleler doğuluyor mu ?
-
İstanbul'da ne var ne yok diye radara baktım, dev kütle Avrupa yakasının üstünden aşağıya iniyor gibi geldi bana. Örneğin bazı bölgeler 20-30 cm kar birikimiyle yıkılırken coğrafi olarak kar bölgesine epey yakın bazı ilçeler de garip bir biçimde sadece seyrediyor. Kılpayı kelimesi duruma uygun. Kimi yerler yıkılıyor kimi yerler kılpayı kaçırdıkları kar bulutlarına bakıyor.
-
tipi devam ediyor silivri de 10 cm şehir merkezi
-
Burada hafif yağış var radara bakamadım şuan kütleler doğuluyor mu ?
Kuzeyden gelenler girecek inşallah bi aksilik olmazsa anadoluya
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
şişli başladi
-
Ulan şu an karayel esse keşke
-
Ömer Küçükçekmece yağış alır mı radardan devam? Üstümüzden sıyırıyor solumuzdaki yağış doğular mı?
-
Ömer Küçükçekmece yağış alır mı radardan devam? Üstümüzden sıyırıyor solumuzdaki yağış doğular mı?
Yetmedi mi (!) ?
-
sanirim anadoluya gelen kutle batiladigi için bogaz hattina kaydi yagis
-
Son analizlerime ve son model çıktısına göre yarın ki asıl lokma Anadolu yakası güney dogusu yararlanacak.
İstanbulun her yerinde yağış olacak fakat Maltepe sancaktepe Sultanbeyli Pendik civarı biraz daha şiddetli yağış alcak yağış saati ise öglen den sonra 14:00 gibi. Asıl yogunluk o zaman
Sanırım olmadı hocam
-
21.30 - 22:00 civarı vortex döne döne Anadolu'yu da etkisi altına alacak. ( - kadir emre - )
-
Anadolu yakasında 21.30-22den önce yağış başlamaz gibi. Gelen de 2 saatlik seyir sunar ya da sunmaz terkeder gider. Çok büyük tufaya geldik
-
Benim evin garajı yokuşta, dün ki yağıştan sonra 10-15 cm civarı kar birikti rampada, bi de üstüne bugün ekleme yaparsa yarın nasıl çıkacam ben, zincir bile fayda etmez gibi
-