Ustalar gebze için olumlu birşey diyebilirmiyiz. Radara baktıkça kafayı yiyorum
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
inanilmaz kar var sevincinden kardeşime vurdum hastanedeyiz burnu kırıldı yok boyle kar 33 cm
Geçmiş olsun kardeşim dikkat edin Allah şifa versin inşallah
-
Ustalar gebze için olumlu birşey diyebilirmiyiz. Radara baktıkça kafayı yiyorum
Gebzeye de geliyor usta, gece 3-4 gibi olur sanırım ama hocalar daha iyi bilir tabi
-
Tüm İstanbulluların gözü aydın Hadımköy şuanda kar kalınlığı olarak 1.sırada sanırım
-
Tüm İstanbulluların gözü aydın Hadımköy şuanda kar kalınlığı olarak 1.sırada sanırım
Çocukken okulların tatl olmasını beklerken hep hadımköyü ilk görürdük yolların kapandığını ne günlerdi
-
- Resmi Gönderi
Hadımköyde 3-4 ay memurluk yaptım. Hadımköy kendi bölgesi dışında farklı bir yer çukur yerleri de var yüksek yerleri de var. Toki tarafları tank taburu tarafları yüksek iken bazı kısımları ise alçaktır. Kar kalınlıkları duruma göre değişkenlik gösterebilir bu sistemdeki en büyük avantaşı ise karadenise yakın olması ve kırsal alanı fazla olmasıdır. Şehirden uzak yerler kafadan zaten 10 cm artı alıyor. buna deniz etkisi yükselti ve az şehirleşme de eklenince yeme de yanında yat.
-
şimşek çakiyor gok gürluyor inanilmaz bir tipi var 15cm olduk konum şişli-mecidiyeköy
-
Abi kafayı yicem tuzlada denize giricem ya
-
- Resmi Gönderi
Egleniyomuyuz arkadaşlar 🙂
-
Çekmeköy Alemdağ iptal beyler..
-
"Biraz da #İstanbul'a gitsen, biraz da #Antalya'ya gitsen..."www.facebook.com
Dayının duası tutmuş :-D
-
Abi kafayı yicem tuzlada denize giricem ya
Size de geliyor hocam biz de çok bekledik ama değdi
-
- Resmi Gönderi
Beylikdüzü sultangazi habipler ve sonrası fenertepeye kadar olan mevkii de epey kar aldı.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Abi kafayı yicem tuzlada denize giricem ya
Kardeşim sen konumu değiştir biraz çengelköye doğru yönel hafif.
-
- Resmi Gönderi
Boğaz hattında ki kar yağışı sabah kadar devam eder bu şiddette Garanti .
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tuzla hakikaten istanbuldan bağımsız hareket etmiş kocaeliye daha yatkın sanki
-