- Resmi Gönderi
İstanbul konusuna atmışım demekki İstanbullulara hitap etmişim :D
Beni ilgilendirmez istersen müzik konusuna at yine oy kullanırım 😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul konusuna atmışım demekki İstanbullulara hitap etmişim :D
Beni ilgilendirmez istersen müzik konusuna at yine oy kullanırım 😎
Kar haritaları foss çıktı. Daha 3-4 gün önce Avrupa yakası batısı en şansızdi şimdi ise tam tersi oldu. Devasa değişim. Demekki sistem yaşanmayana kadar herşey değişebilir
şu an istanbulda en yoğun kar anadolu yakasında yaylalı darlık barajı mevkii olarak görünüyor o tarafta ikamet eden bir arkadaştan son durum bilgisi alabilir miyiz.
Evet ben yanıldım. 1 günde 40-50 cm imkansız diye düşünüyordum ama 9 saat boyunca bardaktan boşalırcasına aralıksız tipi yağdı. Daha önce Esenler'de yaşadığım için böyle birşey imkansız olarak görüyordum. Max 10 cm bekliyodum neler oldu neler... Tahmininizde doğru çıktı tebrik ederim sizi
Esenler 30-40 cm şuan
Hocam nediyosunuz siz bu haliyle bile evimden zor cikoyorum kar dizimi geçiyor 70-80 hayal etmesi bile güç inşallah olur çok şaşkınım
İnşallah olur. kardeşim.
1.5 saat daha devam eder sonra biter gibi
bilen varsa cevaplayabilir mi İstanbula düşen bugünkü yağış yağmur olarak düşse ne olur du
Rekor olabilirdi bilmiyorum rekoru kaç ama yağdı baya
wriscuttern sabah 50 cm
Ağam senin dilin ne söyler, 1 saattir dışardayım çok eğlendik. Yağış şuan biraz hafifledi ben devam etmez diye düşünüyordum
sabah kadar devam ardından dekler ile devam Avrupa yakası 1-1.30 saate keser yağışı ardından Anadolu'yu izleriz biraz 🙂
Ağam senin dilin ne söyler, 1 saattir dışardayım çok eğlendik. Yağış şuan biraz hafifledi ben devam etmez diye düşünüyordum
Kütle yavaş ilerliyor
Simdi tek korkum poyraz bu yağışın ardından dekleri direk üstümüze salarsa yarın her yer 40+cm i geçebilir
gaziosmanpaşa olarak 35-40 cm kar aldık. Allah bereket versin.
Ağva-Kandıra arasındaki oluşum tam olarak nedir bana ilginç geldi normal bir şey mi yoksa?