- Resmi Gönderi
Hadi bana müsade çok yorulduk kendimden buyuk kardan adam yaptım yav fotoğrafınıda çekmedim yarın sabah yollar komple kapalı olacak gibi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHadi bana müsade çok yorulduk kendimden buyuk kardan adam yaptım yav fotoğrafınıda çekmedim yarın sabah yollar komple kapalı olacak gibi.
Yarın erirmi esenyurt
Yükselir mi sicaklik
Yarın erirmi esenyurt
Ara ara dek alir çok erime olmaz sanırım.
İstanbul için mutlu oldum gerçekten
Google yarın eksilerde diyor da
Ben kardanadam yapamadım bu sistemde
İstanbul için mutlu oldum gerçekten
Sürpriz oldu diyemem ama kanser olduk büyük ihtimalle ben daha sistem anında takip yapmam.
Yarısında yapıp bırakmıştım sonra parçalamışlar
istanbulu bilmiyorum ama haramidere mevkiinde araçlar yolda kalmış kuyruklar oluşmuş allah korusun
Mahallenin gençleriyle yolda kalan araçları kurtarma aksiyonuna girdik. Bi tanesini rampadan çıkardık hızını alamadı gitti karşı kaldırıma girdi az sollu gitse dik yokuştan aşağı çarpa çarpa giderdi allah korudu valla
Yarısında yapıp bırakmıştım sonra parçalamışlar
Bizim burada havuz gibi birsye var baya buyuk uzunluğu 15 Metre derinliğii 2 metre falan kardan adamı 2 ye bölüp içine attık derinlere inmedi 🙄
Sürpriz oldu diyemem ama kanser olduk büyük ihtimalle ben daha sistem anında takip yapmam.
Valla bu sistem gerçekten inanilmaz yağışlar bıraktı eren kuraklık için güzel oldu
sabredin dedik biz 40-60cm arası aldık şimdi sıra anadoluda herkes isyan etti yok efsane değil kestane dedik sabredin şimdi keyfini çıkarın
Eren şuan hangi ihtimale daha yatkın yağış hafifledi burada arkadaki bant anadolu yakasını daha çok etkileyecek gibi ? Aydınlar beni daha sormicam =D