Salı akşamı İstanbul'da dek resitaline devam
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu yaşadığımız sistem boyunca Ataşehir hava durumu çoğunlukla böyleydi, neden acaba ?
-
Salı akşamı İstanbul'da dek resitaline devam
Anadolu yakası gömülecek gibi gözüküyor doğru mu hocam?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hiçbir zaman tavsiye etmem içiyosanız da bırakmayı deneyin fakat birşey sormak istiyorum, fotoğraf iyi çıkmış mı? paylaşılır mı yani
-
25 OCAK 2022
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 8 OCAK 2017
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Doğulamaya devam ediyor kütle, konumumda kara elveda demek üzereyim
-
Anadolu yakası gömülecek gibi gözüküyor doğru mu hocam?
Bugün ki gibi değil ama örtüye katkı yapacak
-
televizyon karşısinda uyuya kalmışım,şimdi yatağa giderken camdan dısarı baktım,aksamdan beri belki 40 cm kar yağmıs zümrütevler maltepeye
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
EmreKaya iyi çıkmış, ben içmeyi tavsiye ediyorum bağımlı olmayı tavsiye etmiyorum =D
-
- Resmi Gönderi
EmreKaya güzel gerçekten ama sigara olmamış (maalesef bende içiyorum ve sadece kendi resimlerime bakınca sigarayı fark ediyorum..O kadar sıradan yani içen için )
-
- Resmi Gönderi
Saat 02.40 ve canlı yayında hala parklarda çocuklar, aileler kar keyfini çıkarıyorlar.
-
İstanbula ilaç gibi geldi Allah yolda kalanların yardımcısı olsun tabiki en doğusundan en batısına kadar sevindiren bir sistem oldu
-
- Resmi Gönderi
İstanbula ilaç gibi geldi Allah yolda kalanların yardımcısı olsun tabiki en doğusundan en batısına kadar sevindiren bir sistem oldu
Evet hala canlı yayınlarda hemen hemen her bağlantı yapılan muhabirler kapanan,kilitlenen araçları gösteriyor.
Bu araçlar sabaha kalır bu saatten sonra donma da olunca
Allah herkese yardım etsin..
İstanbul'da 71 Cami halka açık denildi, İstanbul da uçuş iptali gündüz 13.00 kadar uzatıldı.
Otogarlardan sabah 08.00 e kadar araç çıkışı yasaklandı.
-
- Resmi Gönderi
Genel hastalığımız bu maalesef.
Koordinasyon eksikliğimiz hep var.
Günü belli, saatleri hemen hemen belli bir yağışın nasıl olupta bu kadar bir kesmekeşe sebep olduğunu iş işten geçtikten sonra sabaha,tartışmaya , akıl vermeye TV ye uzmanlar çıkar..Bol bol hemde bol keseden atarlar, söyler de söylerler.
Dinle artık onları işin yoksa
-