Şuan durdu Ama yarın Devam
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Kütle olmamasına rağmen :D yağış var
-
Bugün Esenyurt eksi olucak
-
Gece baya yağmış ölçmedim ama 10 cm üstü kar vardır
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bugün ki yağışı ciddiye alalım mı? 2015te de örtü olmuştu tam ümitler kesildi derken dekler başladı örtü dahada artmıştı
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cadde böyle
-
- Resmi Gönderi
Belediye mahalle aralarını acana kadar kaldırımları açsa daha iyi full buz toplu ulaşım için yürümek lazım
-
- Resmi Gönderi
Dek yağışları gün boyu 2 yakada da aralıklarla devam edecek
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. anlık ara sokaklar böyle Esenyurt
-
İstanbul radarının ezelden beridir temiz görüntü verememesi ve bunu düzeltmemelerini anlayamıyorum. Bursa radarı olmasa gerçek görünüme ulaşamayacaktık.
-
Asıl dek oluşumları öğleden sonra avrupa yakası boğaz hattı ağırlıklı olucak silivri gibi daha batı kesimler için fazla birşey beklemiyorum anadolu yakası nasibini alacak büyük ihtimal öğleden sonra 3 4 civarı güzel dekler oluşabilir akşam saatlerinden sonra açık yeşil kütleli dekler alabiliriz dünki kadar güzel bir yağış sanmıyorum
-
- Resmi Gönderi
İstanbul radarının ezelden beridir temiz görüntü verememesi ve bunu düzeltmemelerini anlayamıyorum. Bursa radarı olmasa gerçek görünüme ulaşamayacaktık.
En iyisi türkiye olarak bakmak
-
- Resmi Gönderi
Yarın akşam anadolu kesimide biraz yağış alır ve artık bitiririz 500 hpa -40 -35 ler çekiliyor
-
Yarın akşam anadolu kesimide biraz yağış alır ve artık bitiririz 500 hpa -40 -35 ler çekiliyor
Yarınki yağışa yağış demiyorum ben :D olmasada olur dedirtir
-