bu akşamki yağış önemli gelirse eğer
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Dek yağışlarının bittiği an 27 si gözüküyor ancak bence 26 sı gece biter
-
- Resmi Gönderi
Yarınki yağışa yağış demiyorum ben :D olmasada olur dedirtir
-
- Resmi Gönderi
Enes_1 avrupa yakasındaki dek bantlarını görüyormusun
-
- Resmi Gönderi
ANKETLER
Konusunda anket açtım cevaplarsanız sevinirim
-
Enes_1 avrupa yakasındaki dek bantlarını görüyormusun
Anadolu için demiştim fakat Avrupa içinde yağış var dedirtir ama dünki yağışa göre değeri yok gözümde son kez yarın ve bu akşam da yüzümüz kar görsün yeter
Anadolu da yağış görecek görmeyecek demiyorum ama dünki yağışa göre değer biçiyorum kütleler oluşsun gözüksün de orasına sonra bakarız
-
ANKETLER
Konusunda anket açtım cevaplarsanız sevinirim
Geliştirmelisinin altına Daha iyi olabilir de eklesene
-
- Resmi Gönderi
Geliştirmelisinin altına Daha iyi olabilir de eklesene
Aynı şey sayılır.
-
fırtına sonrası sessizlik yaşanıyor. Bir kaç gün sonra kaldırım kenarında, ıyıda köşede kalmış kar birikintilerine bakıp duygulanacaktır kar severler. Karın erimesi kar sevdalılarına hüzünlü gelir hep. Ancak şubat ayı gümbür gümbür geliyor. Bana göre istanbul'un kar mevsimi şubat ayıdır. enerjiyi düşürmüyoruz
-
- Resmi Gönderi
Enes_1 anadolu yakasına yağış getirecek olan şeyi karadenizde gördnü mü bak :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aynı şey sayılır.
Geliştirmelisin Daha çok küfür hakaret gibi duruyor gözümde Herkese göre de öyle insan kötü hisseder biri geliştirmelisin dediği zaman
-
- Resmi Gönderi
Geliştirmelisin Daha çok küfür hakaret gibi duruyor gözümde Herkese göre de öyle insan kötü hisseder biri geliştirmelisin dediği zaman
Yooo kendi anketim ondan sıkıntı yok =D
-
Yooo kendi anketim ondan sıkıntı yok =D
Peki paşam öyle olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu arada İstanbul konusu 1000’i geçmiş hayırlı olsun
-
- Resmi Gönderi
İstanbul öğlen 12 den sonra devam avrupa yakası
-