Avrupa yakasına fazla dek beklenmiyormuş gelse bile çok hafif kuvvetli
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Attığım fotoğrafa bakınca kar çok az gözüküyor ama kapımın önünde üst sokakta falan 20 30 cm civarı kar var, rüzgar yönünden kaynaklı sanırım az gözükmesi
-
Eren dekler kaç cm ekler bir 5 cm daha eklese boğaz hattına mükemmel olur, ama gelmezsede gıkım çıkmaz bu yeterli
-
- Resmi Gönderi
Attığım fotoğrafa bakınca kar çok az gözüküyor ama kapımın önünde üst sokakta falan 20 30 cm civarı kar var, rüzgar yönünden kaynaklı sanırım az gözükmesi
Eklemez bugün , yarın daha iyi gözüküyor bugün mavi-yeşil arası genelde
-
5-10
Küçükçekmece için 5-10 cm diyordun,sen atmosfere ben verilere bakarım diyordun
Önemli olan yanılmış olman değil,kesin konuşman,kendi verilerinin seni yanıltabileceğini düşünmemen,ortada yanılma payı bırakmamış olman.Biz Küçükçekmece olarak efsaneyi yaşadık,umarım bundan sonra kestirip atmak yerine tahminlerinde yanılma payı bırakırsın. -
- Resmi Gönderi
Küçükçekmece için 5-10 cm diyordun,sen atmosfere ben verilere bakarım diyordun
Önemli olan yanılmış olman değil,kesin konuşman,kendi verilerinin seni yanıltabileceğini düşünmemen,ortada yanılma payı bırakmamış olman.Biz Küçükçekmece olarak efsaneyi yaşadık,umarım bundan sonra kestirip atmak yerine tahminlerinde yanılma payı bırakırsın.Revizeden sonra 5-20 olarak yazdım kaç cm var şu an sizin orada
-
Eklemez bugün , yarın daha iyi gözüküyor bugün mavi-yeşil arası genelde
O zaman yarında çok eklemez güneş açtığı an şıp şıp eririz, dün yağış anında bile yollarda buz vardı ama hafif erimeler devam ediyordu
-
- Resmi Gönderi
O zaman yarında çok eklemez güneş açtığı an şıp şıp eririz, dün yağış anında bile yollarda buz vardı ama hafif erimeler devam ediyordu
Güneş olmaz gibi bugün
-
Revizeden sonra 5-20 olarak yazdım kaç cm var şu an sizin orada
Çok rahat 20'nin üzerinde,sorun cm hesabı değil,sen çok kesin konuştun,ben ona takıldım.Sana bundan sonraki tahminlerinde başarılar dilerim.
-
- Resmi Gönderi
Çok rahat 20'nin üzerinde,sorun cm hesabı değil,sen çok kesin konuştun,ben ona takıldım.Sana bundan sonraki tahminlerinde başarılar dilerim.
Öncelikle teşekkür ederim fazlası olsun azı olmasın biraz öyle olmuş olabilir çünkü bazı arkadaşlar yok sistem bitti bu kadardı tarzında birşeyler yazınca bende tabiri caizse "öfkeyle kalkıp zararla oturdum" diyebilirim
-
- Resmi Gönderi
Bana yeterli geldi dünki kar
-
Öncelikle teşekkür ederim fazlası olsun azı olmasın biraz öyle olmuş olabilir çünkü bazı arkadaşlar yok sistem bitti bu kadardı tarzında birşeyler yazınca bende tabiri caizse "öfkeyle kalkıp zararla oturdum" diyebilirim
Sorun yok,daha şubat var,merakla takip edeceğim tahminlerini,başarılar
-
- Resmi Gönderi
Bana yeterli geldi dünki kar
Esenler 80 cm oldu ama çocuklar bitirid kar ı :D
-
- Resmi Gönderi
Esenler 80 cm oldu ama çocuklar bitirid kar ı :D
En kuytu yerde bile vardırlar normalde olmamısı gereken yerlerde bile
Kardan başım ağrıdı
-
- Resmi Gönderi