- Resmi Gönderi
Yarın öğleden sonra dek bantları oluşacak yine bakalım ne kadar etkili olacak göreceğimiz son dek bantları gibi gözüküyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYarın öğleden sonra dek bantları oluşacak yine bakalım ne kadar etkili olacak göreceğimiz son dek bantları gibi gözüküyor
Bana yeterli geldi dünki kar
hocam şubat başında bir şey gözüküyor mu?
Sinan abi sence dekler bu akşam iş yaparmı
dmi 2 derecw dedi konumun 0 suan
Trolü trollediler :D
Akşam dan geceye kadar dekler devam
Akşam dan geceye kadar dekler devam
örtüye iyi katkı yapacak gibi gözüküyor maşallah
Sorularınız havada kalmıyor genelde cevap veriliyor, tahmin yapılıyor arkadaşlar tarafından ama hiç kimse kolay kolay beğeni tuşuna basmıyor.
Beğeni tuşu paralı değil, beğeni alanda para kazanmıyor, beğeni alan onu satamıyor..
İsin şakası bir yana.
Beğeni atmak
"Ben okudum"
"Ben beğendim"
" soruma cevap vermişsiniz sağolun"
"Dikkate alırım"
"Buradayız" vsvs gibi anlamlar taşıyor.
Sorularınızı @ etiket ederek soralım
Görselleri atmadan tam boyutlu seçeneğe tıklayalım.
Az dikkat edelim ...Yazan ve cevap veren arkadaşlar da işin tadına varsinlar.
Bol karlı günler herkese
Çok rahat 20'nin üzerinde,sorun cm hesabı değil,sen çok kesin konuştun,ben ona takıldım.Sana bundan sonraki tahminlerinde başarılar dilerim.
Küçükçekmece çok rahat 30cm üzeri yaptı. Hayatımda ilk defa bir günde bu kadar büyük örtü gördüm.
700 mb rüzgar verilerine göre dek oluşumları akşam 21:00 den sonra başlayacak rüzgar ve koşullar o zaman daha uygun
İnşaALLAH
Dinleneyim biraz daha
Sinan abi karadenizdeki küçük bir top var farkettiysen anadoluya yarar gibi duruyor senin fikrin nedir
Hemen orayada yazmak lazım
Şubat ilk yarısı da iç acıcı görünüyor gfs güncellensinde büyük ihtimal sistemi verecek gibi 3 4 şubata
Güneş açtı ama düne göre daha yavaş erime var ya da kar daha fazla olduğundan belli olmuyor