Güneş açtı ama düne göre daha yavaş erime var ya da kar daha fazla olduğundan belli olmuyor
Bu saatten sonra bulutlu olur gibi fazla erime olmaz bence😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüneş açtı ama düne göre daha yavaş erime var ya da kar daha fazla olduğundan belli olmuyor
Bu saatten sonra bulutlu olur gibi fazla erime olmaz bence😊
Dun geceden kalan .
Suya attığımız kar topları yüzeyde kaldı
Mgm yarın öğlene kadar karlı demiş
Günlük güneşlik orta kuvvette kar yağışlı
Ecmwf şubat başı bir sistem daha var demiş akşam da böyle verirse😎😎
Eriyor ya 😢😢😢
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da alınan yeni kar tedbirlerini duyurdu. Yerlikaya, "Kamuda çalışanlar yarın idari izinli olacak" dedi. Ayrıca üniversitelerde bu hafta eğitime ara verildiği duyuruldu. Alınan tedbirlere göre, Trakya ve Anadolu'dan İstanbul'a girişlere kısıtlamaların süreceği belirtildi.
İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 25.01.2022 tarihli toplantısında; Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan tahmin raporları ve devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle; Kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında; memur, işçi ve diğer personelin 26 Ocak 2022 Çarşamba günü idari izinli sayılmasına karar verilmiştir
Bİ KERE DEDİM İNANMADILAR Bİ DAHA DİYORUM ŞUBATIN 2 Sİ İLE 3 ÜNDE MARMARA KARA GÖMÜLECEK ALLAH İÇİN KANIT SORMAYIN BANA AZ GUN VAR BEKLEYİN GORUN
Bİ KERE DEDİM İNANMADILAR Bİ DAHA DİYORUM ŞUBATIN 2 Sİ İLE 3 ÜNDE MARMARA KARA GÖMÜLECEK ALLAH İÇİN KANIT SORMAYIN BANA AZ GUN VAR BEKLEYİN GORUN
Neye gömülecek önce küçük harf ile yaz ki yazıların silinmesin
Kara gömülecek ayın 2 si akşam 6 gibi başlar 3 u öğlen 11 gibi biter Marmara bu sefer trakyada dahil
Bu arada bursalilar bu akşam 9 gibi kar başlar gece devam eder sabah geçer yarın akşam bi parti daha girer
Kara gömülecek ayın 2 si akşam 6 gibi başlar 3 u öğlen 11 gibi biter Marmara bu sefer trakyada dahil
biz bunu 1 ay önceden söyledik zaten neden dan diye atladınki bunu tahmin etmek zor da değil modellere bakarak görürsün zaten
Parselci de gormediydim bayadir gerçi o tarihlerde sistem var 🙄
Bu arada bursalilar bu akşam 9 gibi kar başlar gece devam eder sabah geçer yarın akşam bi parti daha girer
mgm den gördüğünümü söylüyorsun banamı öyle geliyor