- Resmi Gönderi
Son yağan kardan sonra kara doydum Ocak sonuna kadar model bakmam herhalde
kar sever bir
İnsan kara hiç bir Zaman doymaz …
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSon yağan kardan sonra kara doydum Ocak sonuna kadar model bakmam herhalde
kar sever bir
İnsan kara hiç bir Zaman doymaz …
Son yağan kardan sonra kara doydum Ocak sonuna kadar model bakmam herhalde
Şükür bende doydum
Ben hiç doymadım hiç güzel değildi
Ben hiç doymadım hiç güzel değildi
Neden hiç mi yağmadı ?
Bira aktif olun arkadaşlar niye kimse model paylaşmıyor?bu ne sesizlik🤔
Atan olursa sıkıntı değil diyoruz hep ama biraz dağıldık sanırım..Biraz kar kovalamak,biraz heyecan,biraz yorgunluk gibi gibi.Ortalik durgun ama sadece sitede, bölgeler,iller hala aksiyon içinde..
Esenyurt'ta ara sokaklarda hala yerde örtü var zor eriyor 3 gün kar yağmamasına rağmen.
Esenyurt'ta ara sokaklarda hala yerde örtü var zor eriyor 3 gün kar yağmamasına rağmen.
Lodos geliyor kar düşmanı hemen eritir 😔
Gelen her sistemin kıymetini bilin yoksa çok ararız
Gfs kar verdi
3 şubat
abi trakyani orta ve batisi siklonun durumuna gore. istabulunda catalca falan otaraflarda gibi gorunuyor simdilik ama her guncellemede kucuk kucuk farkliliklarla geliyor bazi bolgeler icin iyi bazi bolgeler icin kotu. ilk bakista trakya ic anadolunun kuzeyi ve batikaradenizin ickesimleri gibi gozukuyor rakim ve karasal iklim sistemi gorunumunde. yarin aksam daha netlesir heralde. ruzgarin yonu onemli beklendigi gibi gelirse istanbulun avrupa yakasinda da bircok bolgece etkili olabilir benim fikrim. soyle diyim az once yazdim anlasilmadi ruzgarin tam yonunde 70km deniz degil kara uzerinden gelirse malum karayel yerseviyesinden ilerledigi icin -4/-6 da kar yapacaktir. silivride sanirim guneyde karayel in istikametine gore avrupa yakasinin kuzey kesimlerine nazaran daha sansli bolgelerden olabilir.
edit:bu 2 subat icin
3 subat ise guney marmara ic ege akdenizde denizli isparta ve istanbulun anadolu yakasindada kar icin uygun sartlar olusuyorki yagis bayagida yogun gozukuyor. saglam bir vur kac sistemi olabilir
Şapka çıkarılır
Şapka çıkarılır
iste bu guzel haber ...!