Tahmin ettiğim gibi aydos zirvede beyazlama var sadece.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Esenlerde kırağı olmuş çatılar beyazlamış
-
- Resmi Gönderi
24 Ocak 2022 sizin için bir efsane miydi ? 37
-
Evet efsaneydi (23) 62%
-
Hayır efsane değildi (14) 38%
(Lütfen sadece İstanbullular cevaplasın )
-
bölgesel bazda efsane diyenler çıkabilir
-
Arnavutköy,Başakşehir Avcılar vb. avrupa yakasının batısı ilçeler için efsaneydi. Anadolu yakası da memnun oldu. Ancak benim bulunduğum ilçe(Kağıthane) tam sınırda kaldı. Avrupa ve anadolu boğaz çevresi diğerlerinden daha az yağış aldı. Ancak 4-5 saatlik yağış beni az çok memnun etti. Yağışın hızı ve gökgürültüsü eşliğinde olması güzeldi. Vortex bi 15 km daha doğulu gelse efsane olacaktı benim için de.
-
Arnavutköy,Başakşehir Avcılar vb. avrupa yakasının batısı ilçeler için efsaneydi. Anadolu yakası da memnun oldu. Ancak benim bulunduğum ilçe(Kağıthane) tam sınırda kaldı. Avrupa ve anadolu boğaz çevresi diğerlerinden daha az yağış aldı. Ancak 4-5 saatlik yağış beni az çok memnun etti. Yağışın hızı ve gökgürültüsü eşliğinde olması güzeldi. Vortex bi 15 km daha doğulu gelse efsane olacaktı benim için de.
İmza.
Vorteks saatlerce sınırımızda bekledi, gökgürültüsü ve şimşekleri duyduk izledik saatlerce
-
İmza.
Vorteks saatlerce sınırımızda bekledi, gökgürültüsü ve şimşekleri duyduk izledik saatlerce
Çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım gelmeyince. Ama sonrasında doğuladı neyse ki yoksa büyük travma olurdu.
-
- Resmi Gönderi
Benim için efsaneydi şahsı adıma kimseyi boşa ümitlendirmedim İnşaALLAH ne yazdıysak aşağı yukarı oldu .
-
Çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım gelmeyince. Ama sonrasında doğuladı neyse ki yoksa büyük travma olurdu.
O da bana yetti, şükürler olsun
-
Benim için efsaneydi şahsı adıma kimseyi boşa ümitlendirmedim İnşaALLAH ne yazdıysak aşağı yukarı oldu .
menzil açısından olağanüstü bi tahmindi gerçekten
tebrikler
-
Sinan abi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS gene vorteks vermiş severizz
Güzelleşerek gelmesi dileğiyle;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Ne yazmıştık Başta Trakya olmak üzere Sabah saatlerinde başlayan kar
-
GFS gene vorteks vermiş severizz
Güzelleşerek gelmesi dileğiyle;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu şekilde oluşan bi vortex istanbul’a yaramaz
-
bu şekilde oluşan bi vortex istanbul’a yaramaz
zaten bin takla atar
-