Suçlu ben oldum şaka gibi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
merhaba Bünyamin surmelinin açıklamasından sonra silivrinin durumu arttımi 14 üne kadar yorumlarsanuz memnun olurum
-
- Resmi Gönderi
merhaba Bünyamin surmelinin açıklamasından sonra silivrinin durumu arttımi 14 üne kadar yorumlarsanuz memnun olurum
İstanbul'un batı kesimleri Arnavutköy Çatalca Silivri tarafları güzel bir miktarda kar alıcaktır rahat olun kartopu oynanıcak ve kardan adam yapılacak kadar kar olucaktır
-
Bu kadar ilgisiz forum görmedim ben cikiyorum
kardeşim insanların işi gücü oluyor 7 24 cevap veremezler öğrenci kardeşlerimiz var dersleri var sınavları var ayıp değilmi onlar adına bu gözle bakın birde
-
- Resmi Gönderi
Modeller arasında mezosiklonun konumu ve gücü arasında bariz bir fark var o yüzden cm işi için biraz daha beklememiz lazım
-
- Resmi Gönderi
Suçlu ben oldum şaka gibi
Kusura bakma Seni Suçlamadık ki Hakkını Helal Et
-
- Resmi Gönderi
Zaten ihtimal vardı netleşti kardeşim vortex 60-70 km kadar batılama yaptı Silivri hattından Anadolu yakasının doğusuna kadar aynı şans var .
-
Kusura bakma Seni Suçlamadık ki Hakkını Helal Et
Sana lafım yok abim helal olsun
-
Yağış animasyonu şu şekilde herkes evinin yerini biliyor değilmi haritada
GFS
ECMF
-
yağış az gibi geldi animasyonda az daha batılarsa avrupa kara gömülür
-
yağış az gibi geldi animasyonda az daha batılarsa avrupa kara gömülür
Sona doğru animasyon hızlanıyor, 6 saatlik aralıklar var - gözümüz de, gönlümüz de doyar inşallah önümüzdeki günlerde:)
-
Avrupa'da bence örtü olmaz gibi geliyor
-
Ecmde mezo ocaktaki gibi yine avrupa yakasını vuruyor sonra doğulayıp anadolu yakasını vurabilir mi acaba
-
Avrupa'da bence örtü olmaz gibi geliyor
en az 10 cm garanti kıyılarda şu görüntüye göre
yağışın en yoğun olduğu anda bi bu kadar daha örtü yapacak gibi pazar günü görüntüler güzel gibi bakalım hayırlısı artık radar takibine kaldı
-
en az 10 cm garanti kıyılarda şu görüntüye göre
yağışın en yoğun olduğu anda bi bu kadar daha örtü yapacak gibi pazar günü görüntüler güzel gibi bakalım hayırlısı artık radar takibine kaldı
Wxcharts öyle gözükmüyor gfs vermiyor
-