- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Modeli yorumlarsam eğer vortex size yaramaz ama dediğim gibi değişime açık bu arada sen yarın güzel yağışlar alırsın
Yapma be yine gitti vortex bize yaramadı ya 24 ocaktada bize yaramadı bari bu bize yarasın be inşallah ya
-
Herkese selam 7 senelik malum sitenin üyesiydim ama adalet anlayışları olmadığından haksız şekilde banlandım hakkımı helal etmiyorum onlara. burada bir çok tanıdık arkadaş varmış umarım herşey istediğimiz gibi gider..
-
Herkese selam 7 senelik malum sitenin üyesiydim ama adalet anlayışları olmadığından haksız şekilde banlandım hakkımı helal etmiyorum onlara. burada bir çok tanıdık arkadaş varmış umarım herşey istediğimiz gibi gider..
hoşgeldin kral kimin olduğunu hatırlamıyorum peygamber efendimizin olması gerekiyordu "kim kime hakkını helal ederse Allah ona 1000 mislini verir" gibisinden şuncacık dünyadayız hayat kısa
-
hoşgeldin kral kimin olduğunu hatırlamıyorum peygamber efendimizin olması gerekiyordu "kim kime hakkını helal ederse Allah ona 1000 mislini verir" gibisinden şuncacık dünyadayız hayat kısa
Doğru söylüyorsun ama haksızlığa gelemiyorum profil resminden arkadaşlar tanıyabilir belki😀
-
Doğru söylüyorsun ama haksızlığa gelemiyorum profil resminden arkadaşlar tanıyabilir belki😀
Hoş geldin o sitede 4 defa banlandım ben eleştiriye tahammülleri sıfır.. az çok hatırlıyorum.
-
Hoş geldin o sitede 4 defa banlandım ben eleştiriye tahammülleri sıfır.. az çok hatırlıyorum.
Totem yaparak sistemi getirdim her defasında saldıranlar oldu ses etmedim ses çıkarınca haksız olduk neyse konuşmanın anlamı yok zaten semih hoca burak hoca burdalarmış gittiklerinde kızmıştım ama haksız değillermiş bunu anladım.
-
Sultangazide malesef sistem beklentimin altında devam ediyor yağan kar her durduğunda hızlı bir erime gerçeklesiyor silivri sistemin yıldızı şu ana kadar
-
- Resmi Gönderi
Sultangazide malesef sistem beklentimin altında devam ediyor yağan kar her durduğunda hızlı bir erime gerçeklesiyor silivri sistemin yıldızı şu ana kadar
Soğuma ilerleyen saatlerde daha kuvvetli yarın kar erimez bugünkü gibi
-
Arpege muazzam çıkmış
-
yeni kütleler gece oluşacak sanırım soğuma ile beraber lokum gibi gelir
-
İtünün vortex modellemesine bakın tüm istanbulu vuruyor
-
- Resmi Gönderi
Vorteks1907 hosgeldiniz
-
İtünün vortex modellemesine bakın tüm istanbulu vuruyor