- Resmi Gönderi
Akşam 5 civarı radar yeniden dolacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAkşam 5 civarı radar yeniden dolacak
Dikkat
Son verilere göre vortexin avrupa ve anadolu yakası boğaz hattından giriş yapması muhtemel.
Güncel kar kalınlıkları... Kuzey ilçeler izlerken güney ilçeler coşmuş ilginç 20220311_112057.jpg
Güncel kar kalınlıkları... Kuzey ilçeler izlerken güney ilçeler coşmuş ilginç 20220311_112057.jpg
Yarın kuzey kesimleri 5 ile çarp
Maşallah ne bereketliymiş o mavi kütle 2-3 saattir orta kuvvette yağıyor örtüye iyi katkı oldu Kağıthane şaşırtıyor şu anda beni
Vortex konumu düne göre 20 km kadar doğuladı 2 aşamada vurmasını bekliyorum istanbul un batısından sakaryaya kadar etkisi olacaktır yer yer 20-40 cm olacaktır kar tutumu
Hava -0.5 derece el değmemiş yerlerde 25 cm var
arkadaslar güneş karları eritmez di mi aşırı korkuyorum
arkadaslar güneş karları eritmez di mi aşırı korkuyorum
eritmez
Valla benim burda yollarda felan zaten yok az bişey Çimen’lerde vardı onlarda güneşli şuan eridi az bişey var bu nasıl bi şanssızlıktır ya
Vortex konumu düne göre 20 km kadar doğuladı 2 aşamada vurmasını bekliyorum istanbul un batısından sakaryaya kadar etkisi olacaktır yer yer 20-40 cm olacaktır kar tutumu
Tuzla ne olur açıkçası merak ediyorum☺️
Valla güneş hemen eritti karları 0. 6 derece ama
Kar pamuk gibi yumuşak ve toz şeklinde. O yüzden eriyor
Ne anladım ben bu işten yok 87 kışı felan filan deniyodu bide bide çok büyük yağıcak deniyodu hiç biyerde kar yok be