Izlanda telefonun hava durumu kafayı yedi -12 gösteriyor esenler
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Esenyurtta yerler buz. ince örtü bile toprak gibi olmuş. Yağış olsa baya örtü birikir hava müsait.
-
Esenyurt kaç cm olur yarın uzak yere gidicem
-
Yarın sanırım efsane anlar yaşanacak bu anları Sarıyer’de yaşayamamak çok koyuyor bana. İyi eğlenceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Herkes bölgesini soruyor ben hala modellerin doğru tahmin edecegini düşünmüyorum yarın 5-6 gibi radarı açıp bakarım
-
Herkes bölgesini soruyor ben hala modellerin doğru tahmin edecegini düşünmüyorum yarın 5-6 gibi radarı açıp bakarım
Sistem gece değilmi yoksa akşama mı kalıyor
-
Kuzey kentler öğleden sonra başlar, il geneli akşam başlar. Gece yoğunlaşır.
-
- Resmi Gönderi
Yarın akşam
-
Yarın akşam
gece uyanık kalmıyoruz ozaman ben uyuyam
-
- Resmi Gönderi
gece uyanık kalmıyoruz ozaman ben uyuyam
Radar yarın sabah 9 dan itibaren başlar hafiften dekler akşam vortex.
-
Ümraniye şerifali adına bişey beklemiyorum. Şu an zaten 3 cm bile kar yok böyle kapattık belli ki
-
- Resmi Gönderi
Ümraniye şerifali adına bişey beklemiyorum. Şu an zaten 3 cm bile kar yok böyle kapattık belli ki
Bende akşam bekliyorum birseyler bakalım
-
Bende akşam bekliyorum birseyler bakalım
Artık yarın bakacağız şansımız varsa biz de nasipleniriz vortexten, yoksa dekler hiç etkili olmadı. Avrupa yakası güzel kar aldı, dayım çerkezköyde oturuyor oralarda fena kar aldı
-
Twitterda takip ettiklerim ocaktakinin az doğulusunu bekliyorlar bakalım yarın ne olacak umarım hüsran olmaz
-
- Resmi Gönderi
Artık yarın bakacağız şansımız varsa biz de nasipleniriz vortexten, yoksa dekler hiç etkili olmadı. Avrupa yakası güzel kar aldı, dayım çerkezköyde oturuyor oralarda fena kar aldı
Maslak hattı fosladi diyebilirim örtü yok şu anlık 😊
-