vortex de boşluk olmayacak her yer sağlam kar alacak inşallah doğuluyor doğuluyor derseniz cidden işin içinden çıkamayız herkes kara doyacak sonra sisteme güle güle diyecez bol bol uyuyun 24 saat boyunca uyanık olacağız
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
İcon’da bariz doğulama var. En güvendiğim model beni şaşırttı. Israrı yarın sürermi bakalım
-
gfs hariç tüm modellerde doğulama var
-
alakası yok nerde tüm modeller ama icon bariz doğuladı avrupa yakası 0 cm alır dedi
-
Gfs Muazzam çıktı.
-
alakası yok nerde tüm modeller ama icon bariz doğuladı avrupa yakası 0 cm alır dedi
Gem ve icon ama onları önemsemiyorum en tutarlı tüm modeller demek istedim gfs hala bize veriyor ecm de
-
Gfs Muazzam çıktı.
Hayır sabah güncellemesinden korkmalıyız yine sıkıntılı ilk saatler
-
-
GFS şahane çıktı burada ICON'un hemen arkasından desteklememesi kritikti. Arpege de çok önemli şimdi
-
Gfs gibi gelirse hem Avrupa hem boğaz hem de Anadolu kopar ama icon gibi gelirse Anadolu yakası ve Kocaeli kopar
-
Gfs gibi gelirse hem Avrupa hem boğaz hem de Anadolu kopar ama icon gibi gelirse Anadolu yakası ve Kocaeli kopar
icon gibi gelirse avrupa yakasının boğazıda az çok yararlanır ama biraz şunu şuraya koyayım gibi olmuş
-
icon gibi gelirse avrupa yakasının boğazıda az çok yararlanır ama biraz şunu şuraya koyayım gibi olmuş
Evet haklısın boğazın her iki yakasında bütün senaryolarda şanslı
-
Arpege şov yaptı her iki yaka için de çok iyi ICON desteklenmedi çok güzel oldu her iki yaka için ŞAHANE
-
Yani geliyormu hocam model doğru biliyormu
Arpege şov yaptı her iki yaka için de çok iyi ICON desteklenmedi çok güzel oldu her iki yaka için ŞAHANE
-
GFS ARPEGE her iki yaka içinde güzel
-