- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Son durum nedir arkadaşlar? Bazı sitelerdeki bilgi kirliliginden ya da haset-fesat kokan yazılardan gerçek durumu öğrenemiyoruz. Yok "Avrupa aldı şimdi sira bizde", yok "Bermuda kaptirmaz" vs ergen yazışmaları.
-
Son durum nedir arkadaşlar? Bazı sitelerdeki bilgi kirliliginden ya da haset-fesat kokan yazılardan gerçek durumu öğrenemiyoruz. Yok "Avrupa aldı şimdi sira bizde", yok "Bermuda kaptirmaz" vs ergen yazışmaları.
İnşallah 2 tarafta alamazda hepsi batı karadenize gelir bende bir sinirlendim çünkü
-
İnşallah 2 tarafta alamazda hepsi batı karadenize gelir bende bir sinirlendim çünkü
Valla benim de öyle diyesim var artık.
-
- Resmi Gönderi
Öyle bir şey olmayacak.
-
inş yağmaz aynen bu ne seviyesizliktir ya yok sızın yok bızım zaten yağmasın bıze o kadar 1 metre yagsın sızede ekmek bulamayıca bar bar bağırırlar
-
Öyle bir şey olmayacak.
İnşallah olur 🙂
-
Esenyurt ?
-
beykoz kac cm olur sabahtan beri yağıyo
-
Erimezse eğer bir kütle geliyor bakalım ne olacak
-
Doğulamış bu resmen…
-
Beykoz sahil anlık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Yeşil kütle ile efsanevi bir yağış alıyoruz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bİz hala güneşli hiç birşey yok az bişey kar vardı oda eridi çok kötü bi sistem oldu bizim için
-
moderatör yas kac
-