Kar bitti gitti diyenlere aldırış etmeyin daha başlamadan bitirmeyin.
Anlık radar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar bitti gitti diyenlere aldırış etmeyin daha başlamadan bitirmeyin.
Anlık radar
Bir daha vorteks falan gelmesin ne karın ağrısıymış bu ya (!)
Millet istiyor ki o 400- 500 km lik bant oldugu gibi İstanbula gelsin tam ortalasın. Evden çıkmazsınız ohal olur ekonomik sıkıntı enerji sıkıntısı yaşarız. Afet olur herşey tadında güzeldir.
radarın daha arkası da var sabır bekleyin o göz inecek
Millet istiyor ki o 400- 500 km lik bant oldugu gibi İstanbula gelsin tam ortalasın. Evden çıkmazsınız ohal olur ekonomik sıkıntı enerji sıkıntısı yaşarız. Afet olur herşey tadında güzeldir.
hayırlısı olsun diyelim
Bir daha vorteks falan gelmesin ne karın ağrısıymış bu ya (!)
Eee bütün modeller böyle hani sistem kaçtı gitti mevzuları böyle ufak ayrıntılarla gidiyor işte bu çok güzel örnek.
Sabahki gelişi gibi direk kandıra ordan Kocaeli tarafına inse vorteks gözü İstanbul iptal olurdu
Eee bütün modeller böyle hani sistem kaçtı gitti mevzuları böyle ufak ayrıntılarla gidiyor işte bu çok güzel örnek.
Sabahki gelişi gibi direk kandıra ordan Kocaeli tarafına inse vorteks gözü İstanbul iptal olurdu
Hocam biz Kocaeli nasıl bi etki olucak kaç gibi başlar
gözün kandıraya inip istanbula gelmesine vesile olacak diyebiliriz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Arkadaş Gücünü Ta ORTA KARADENİZDEN Alan Bir Vortex İçin ben bu işi biliyorum diye tivit atmanın anlamı yok ki
Hocam biz Kocaeli nasıl bi etki olucak kaç gibi başlar
Erdal 8 de başlıyor yani 20:00
beykozda hafif yağış var galiba fosladık
Bilen bilmeyen çorba yaptı konuyu valla yetkili insanların bile yorumuna hayret ediyorum vallahi sadece radarı takip edin icon avrupayı gömmüş.
Arkadaş Gücünü Ta ORTA KARADENİZDEN Alan Bir Vortex İçin ben bu işi biliyorum diye tivit atmanın anlamı yok ki
Göz şuan oldugu yerde hafif güneylese İstanbulu esir alır bunun farkında değiller hocam
Göz şuan oldugu yerde hafif güneylese İstanbulu esir alır bunun farkında değiller hocam
Sizce güneyler mi
İlerleyen saatlerde dönerek vurmaya devam edecek.