şileye inerse neresi kopar bohaz hattı kopar mi
10 km alandaki yeşiller batıya daha çok yararlı olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturşileye inerse neresi kopar bohaz hattı kopar mi
10 km alandaki yeşiller batıya daha çok yararlı olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam olur mu öyle şey ya Şile ile Kandıra ne kadar yakın olabilir. O kadar fark ediyor ki ikisi arasında olması.. Bir de belirttiğiniz gibi inme beklemiyorum güney batılı bir yönü var şu anda aşağı inerken düz inmesini beklemediğim için Şile Merkez gibi duruyor rotası
Hocam olur mu öyle şey ya Şile ile Kandıra ne kadar yakın olabilir. O kadar fark ediyor ki ikisi arasında olması.. Bir de belirttiğiniz gibi inme beklemiyorum güney batılı bir yönü var şu anda aşağı inerken düz inmesini beklemediğim için Şile Merkez gibi duruyor rotası
tam şile merkeze inerse mükemmel görüntüler olur ama hiçbir model şile merkez olarak göstermiyor dediğin gibi olursa güzel olur tabi
(düzelteyim gfs tam merkeze vermemiş)
8 den sonra olay başlayacak beklemedeyiz
tam şile merkeze inerse mükemmel görüntüler olur ama hiçbir model şile merkez olarak göstermiyor dediğin gibi olursa güzel olur tabi
Modellere göre batılı gelmeye başladı zaten son saatler için ama ısrarla Winter hocamız gündüz doğulu diyince ben oraya da yazmıştım çok doğulu verdiniz tahmini diye ilk tahminde.
fosladı gene sistem
Modellere göre batılı gelmeye başladı zaten son saatler için ama ısrarla Winter hocamız gündüz doğulu diyince ben oraya da yazmıştım çok doğulu verdiniz tahmini diye ilk tahminde.
bende şaşırdım aşırı doğulu verince kandıra ile şile arası 60 65 km var diyebiliriz çok şey değişir tabi ama yaşayıp görücez
fosladı gene sistem
Allah allah biz niye göremiyoruz o foslamayı
Sistem bitti,fosladi,daha yagmaz diyenlere artık uyarı verilecek...
Biz size diyoruz ki göz guneylerse yağışlar dahada assagiya inecek ki öyle olacak.
bende şaşırdım aşırı doğulu verince kandıra ile şile arası 60 65 km var diyebiliriz çok şey değişir tabi ama yaşayıp görücez
Aynen düşün ki bize 15 km batılı yetiyor 65 km çok farklı :D Avrupa yakası yeşil kütleye hazırlansın
fosladı gene sistem
Ya allah aşkına bi dur her 5 dk da bir gelip fosladık deme
MGM yoğun kar ikonunu yine koymuş hahah kaldırmışlardı
Kocaeli İzmit Başiskele görür mü vorteksi🌪❄️❄️
Sistem bitti,fosladi,daha yagmaz diyenlere artık uyarı verilecek...
Biz size diyoruz ki göz guneylerse yağışlar dahada assagiya inecek ki öyle olacak.
wrf avrupayı gömüyor
beklentiyi çok tuttunuz alın size vortex