O zaman kesin konuşmayın milleti heycanlandirmayin
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
O zaman kesin konuşmayın milleti heycanlandirmayin
Kim kesin konuştu uslubunuza dikkat edin karı biz yagdırmıyoruz.
-
Son demler işte onlar tamamen bitmedi ama beklenen olmadı devamı yok yağış da kısa sürecek radar tamemen boşalacak
E hocam burada millet fos çıktı yazınca banlandı uzaklaştırma aldı.. üstüne kızdık ben bile kızdım ettim. Çok ayıp oldu herkese sizin için söylemiyorum
-
Başka forumda bir tek bile olumsuz konuşan yok sadece burda var. Bakalım sistem efso mu olacak yoksa fos mu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Son uydu verileri ilk görüntülerden daha dar ve ufak bantlar halinde inişler olacak.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Son uydu verileri ilk görüntülerden daha dar ve ufak bantlar halinde inişler olacak.
Hocam yanlış anlamayın konumunuzu şimdi gördüm sabah da konumunuza daha uygun bir tahmin yapmıştınız. Şimdi de yine oraya iyi şekilde gelmeyeceği için karamsar olmuş olabilir misiniz acaba
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vortexin dönme hareketi azaldı ve kütleler aşağı doğru iniyor
-
20 Yaşı ters çevirerek okusak daha iyi bence Aile terbiyesi almamış yazık
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vortexin dönme hareketi azaldı ve kütleler aşağı doğru iniyor
Bu kötü birşey maalesef kısa sürecek
-
E hocam burada millet fos çıktı yazınca banlandı uzaklaştırma aldı.. üstüne kızdık ben bile kızdım ettim. Çok ayıp oldu herkese sizin için söylemiyorum
Dostum uyarılar yapılmasına ragmen aynı yazılar yazılıyor. Ayrıca daha sistem girmeden dünden yazanlar vardı. Burda kar bekleyen kar sevici kişilerden onlara ters cevap geliyor. Bu durumda kavga sataşmaya sebebiyet verdiği için biz önce uyarı yapıyoruz ısrarla devam edilenler ceza alıyor. Olay budur. Fazla uzatmaya gerek yok kimsenin burda forum huzurunu kaçırmaya hakkı yok.
Ve son olarak 1 kez sistem fos yazarsın 10 kere yazmazsın. Mahsuz alenen yapılan şeyler var
-
- Resmi Gönderi
20 Yaşı ters çevirerek okusak daha iyi bence Aile terbiyesi almamış yazık
Hocam banladım tartışmaya girmeyelim sisteme odaklanalım
-
Ömer konumun nerelerde ya biz burda bekliyoruz valla radarı hahah :D yağar mı buraya güzel
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık
-
Konumumda yoğun kar var ama ocaktaki gibi değil
-
- Resmi Gönderi
Ömer konumun nerelerde ya biz burda bekliyoruz valla radarı hahah :D yağar mı buraya güzel
Yağar gibi kütle güneye iniyor
-