Ümraniye şerifali bitti kar yağışı
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Mahallenin gençleriyle 20 araç kurtarmışızdır. Hala yazlık lastikle yola çıkan var yav kendini düşünmüyorsan karşındakini düşün bari
-
Mahallenin gençleriyle 20 araç kurtarmışızdır. Hala yazlık lastikle yola çıkan var yav kendini düşünmüyorsan karşındakini düşün bari
Olan hep gençlere oluyor bunlar yüzünden :))
-
- Resmi Gönderi
Sanırım vortexi en iyi gfs hesapladı hani sözde en kötü model olan varya
-
Sultangazide yarım saattir durdu yağış
-
Bu arada şunu farkettim windy nin radarı MGM den daha iyi. Burda çok hafif yağış var. MGM üstümüze yeşil kütle verir iken windy mavi kütle vermiş. Windy daha doğru veriyor.
-
Sultangazide yağış durdu. Fakat bir saat önce harika bir yağış vardı.
-
- Resmi Gönderi
Bu arada şunu farkettim windy nin radarı MGM den daha iyi. Burda çok hafif yağış var. MGM üstümüze yeşil kütle verir iken windy mavi kütle vermiş. Windy daha doğru veriyor.
çözünürlük farkı olabilir
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hafif sarı bir kısım kaldı bakalım 🤔
-
Küçükçekmece hala aynı malesef çok kötü , gop yok etti kırmızı kütle aldı nerdeyse tutuyor bırakmıyor aşağıya
-
- Resmi Gönderi
Sultangazide yağış durdu. Fakat bir saat önce harika bir yağış vardı.
Dolu tarzı bir yağış var .
-
Sıcaklık artıyor. Neden?
-
Üsküdar sahile gittim kar topu yapılıyordu ama bulgurluda çok daha fazla kar olduğuna rağmen yuvarlanmıyordu neden acaba böyle oldu
-
Kara doyduk bu yıl 2 tane güzel sistemle
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ara ara yukarıdan kütleler gelecek …
-