Güneş açtı erime başlar yavastan
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. mgm şaşırtıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. pekte şaşırtmadı 😂
-
Sultangazi olarak beklentimin altında bir sistem oldu dibimizdeki bayrampaşa ve gopun fotoğrafları inanılmaz daha düşük rakımda olmalarına rağmen sağlam bant yakalamışlar bizde kılpayı kaçırmışız
-
kendi konumum adına (Ataşehir) konuşmam gerekirse güzel bir sistem geçirdik. vortex olmasaydı 3-5cm ile kalıcaktık fakat vortex "YER YER" 30-50cm arası örtü yaparak sistemi güzelleştirerek 2022 Mart kışı olarak aklıma kazıdı. konumum adına kısaca güzel ve hoş bir sistemdi, tahminde bulunan tahmincilerimiz ve analiz yapan ustalarımız için teşekkürler güzel iş çıkardınız hocalarım👍
-
Maalesef bunun vorteks olduğunu düşünmüyorum vorteks 24 ocaktaydı ve bunun çekirdeği garip bir şekilde koptu karadenizi akıtamadı.. bütün modeller bant bant gece 3 e kadar aralıksız avrupa yakasına tren çekiyordu ama hiçbiri olmadı DEK yağışı gibi belli bölgeler faydalandı.
-
Karlar çok hızlı eriyor
-
Hava aniden ısındı 5 dereceye çıktı
-
Sultanbeyli bölgesi Gece ortalama 10 cm civarı eklemiş. totalde 25 civarıdır diye düşünüyorum.24 Ocakta daha fazlaydı Anadolu yakasının doğusunda kar.
-
Sultanbeyli bölgesi Gece ortalama 10 cm civarı eklemiş. totalde 25 civarıdır diye düşünüyorum.24 Ocakta daha fazlaydı Anadolu yakasının doğusunda kar.
Çünkü yağış kısa sürdü kuvvetlide olsa
-
- Resmi Gönderi
Yarın öğlene doğru yağış gözüküyor yine hafif.
-
Yağan kar eridikten sonra başlayan yağış şaşırttı 🥲❄️🌨
-
İstanbul'da okullar tatil olurmu acaba
-
- Resmi Gönderi
İstanbul'da okullar tatil olurmu acaba
Olursa tüm medya kurumlarında haber çıkar .
-
Biliyorum da sizin ongorunuz ne acaba
-