vayy be hala bazı ilçelerde yerde örtü kalmış. bizdede yerler kupkuru güneşli
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. vortex dediğin böyle olur. Devasa yeşil kütle avrupa yakasını komple içine alacak 24 ocak
-
Az önce yaz saganagi ile karın karışımı gibi birşey yağdı catilar beyazladi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. vortex dediğin böyle olur. Devasa yeşil kütle avrupa yakasını komple içine alacak 24 ocak
18 - 19 mart da inşallah göreceğiz
-
Aynen anadolu yakası boğaz tarafındayım doğulayıp gömmüştü sonra ne güzeldi
-
İşe giderken ışıklarda tam duracağım sırada 2 3 tane küçük çocuk okula gidiyordu sanırım birbir kayıp düştüler ne kadar sorumsuzlar ya buzlanma varken okulları tatil etmezlermi
-
- Resmi Gönderi
En son ki çıktılara göre önümüzde ki sistem bu sistemden daha iyi görünüyor.
-
Nem düşük olduğu için Sarıyer dewpoint -0.3
-
En son ki çıktılara göre önümüzde ki sistem bu sistemden daha iyi görünüyor.
Önümüzdeki sistem gece iş yapar gibi duruyor, sence sıcaklık sorunu ne seviyede olur ?
-
Önümüzdeki sistem gece iş yapar gibi duruyor, sence sıcaklık sorunu ne seviyede olur ?
Yagan karın cıvık olma şansı var eriyen kar diyebiliriz
-
Yagan karın cıvık olma şansı var eriyen kar diyebiliriz
Tutsunda cıvıkta olsa ben okeyim, bu mart çok güzel keşke hiç bitmese
-
Burada hala kartopu oynayıp kardan adam yapmalık örtü var
-
Keşke önümüzdeki sistemde gebzede olsaydım, benim şansımda bu kadar işte 😅😅
-
Önümüzde olan sistemde avrupa yakasının güney sahillerinin durumu nedir acaba ? Örtü alır mıyız ? Alırsak minimum ve maksimum şekilde tahminlerinizi beklentilerinizi öğrenebilir miyim ?
-
Önümüzde olan sistemde avrupa yakasının güney sahillerinin durumu nedir acaba ? Örtü alır mıyız ? Alırsak minimum ve maksimum şekilde tahminlerinizi beklentilerinizi öğrenebilir miyim ?
ve cuma günü sapancaya gitme ihtimalim var .. olası bi kar da gidilebilir mi ?
-