Anlık sancaktepe de kara cevrildi yağış
850hpa şuan ne durumda abi ? Anlık bakabileceğimiz bir yer var mı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnlık sancaktepe de kara cevrildi yağış
Windy
Gfs modeli yağışları iyice kısmış sistemin yıldızı marmaranın doğusu ve batı karadeniz olur bizde 5-10 cm e şükredicez
GFS SKEW T YE GORE
Yarın sabah sığ dek kütleleri gorucegiz büyük ihtimal öğlen bu sığ kütleler etkisini kaybedecek. Akşamdan sonra dek şartları yeniden başlayacak geceye doğru adım adım güçlenecek ve yer yer yoğun kar yağışlı gorulecek.
GFS SKEW T YE GORE
Yarın sabah sığ dek kütleleri gorucegiz büyük ihtimal öğlen bu sığ kütleler etkisini kaybedecek. Akşamdan sonra dek şartları yeniden başlayacak geceye doğru adım adım güçlenecek ve yer yer yoğun kar yağışlı gorulecek.
Ecm görelim bir de
İstanbulda okullar yarın tatil hayırlı olsun 👏
Okullar tatil gençler
İstanbulda okullar yarın tatil hayırlı olsun 👏
Saçma bir karar
Gfs modeli yağışları iyice kısmış sistemin yıldızı marmaranın doğusu ve batı karadeniz olur bizde 5-10 cm e şükredicez
İstanbul marmaranin guney batisindaydi cunku
Neye dayanarak Marmaranın dogusu ve batı Karadeniz oluyor?
İstanbul geneli yarın akşam üzerine dogru rüzgarın yer yer 50 ila 70 km arası yıldız yönünde kuvvetli esmesi bekleniyor. Sistemin en soguk zamanlarından biri olarak ve yine öglen radarın yoğunlaşmasını kar yağışının etkili olması beklenebilir.
Kar başladı
Vortex ihtimali var diyorlar ama bu sefer anadolu yakasının diyorlar
Valla ne heyecan var burada belli değil.Sanki her zaman kar yağıyormuş gibi.Bazen kendimi doğuanadolu sayfasında hissediyorum burada..
Kar direk tutuyor başladı.