Anlık sıcaklık 3.4. kar yağıyor ama sanki kky yağıyormuş gibi duruyor.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
He şimdi seneye dek olacağını nereden biliyorsun.
Ama sen şimdi dedin ki halic donacak bozdun bütün sırrı 😊
-
Anlık bir graupel bastırıp geçti
-
- Resmi Gönderi
Anlık bir graupel bastırıp geçti
Sıyırıyor batıdan
-
Ara ara graupel oluyor şuan
-
Yağış sürekli değişiyor bi iri taneli kar bi küçük taneli kar graupel oluyor
-
Sıyırıyor batıdan
Klasik
-
Çok iyi yağıyor Eren Sozyureks OsmanErdem
-
- Resmi Gönderi
Çok iyi yağıyor Eren Sozyureks OsmanErdem
Hafif burada
-
Hafif burada
Burası 10 dakikadır çok yoğun, tutmaya başladı. DEKler geçen sistemden daha etkili
-
Lapa lapa iri taneli yağdı Esenyurt'ta tutsa bile anında eriyor hava çok sıcağh :coksıcak:
-
- Resmi Gönderi
Bugün 18 Mart olduğunu unutmayalım güneş aktiviteleri az olsa daha farklı olurdu gece iyi ve tutucu kar olur diye düşünüyorum.
Şimdi nem sorunumuz yok güzel tarafı temp -18 temp 500 tam -45 lik günler Önümüzdeki sene Aralık’ta nasip olur İnşaALLAH.
-
Bugün 18 Mart olduğunu unutmayalım güneş aktiviteleri az olsa daha farklı olurdu gece iyi ve tutucu kar olur diye düşünüyorum.
Şimdi nem sorunumuz yok güzel tarafı temp -18 temp 500 tam -45 lik günler Önümüzdeki sene Aralık’ta nasip olur İnşaALLAH.
Yarın akşam 7de çavuşbaşı çekmeköyde düğün var hocam oralar nasıl olur? Kar ihtimali var mı yarın da
-
- Resmi Gönderi
Yarın akşam 7de çavuşbaşı çekmeköyde düğün var hocam oralar nasıl olur? Kar ihtimali var mı yarın da
Olmaz mı hocam hem rakım farkı var 1 - 1.5 derece sıcaklık daha soğuk oralar Esenleri baz alarak yazıyorum .
-
Olmaz mı hocam hem rakım farkı var 1 - 1.5 derece sıcaklık daha soğuk oralar Esenleri baz alarak yazıyorum .
evet hocam ben ümraniyedeyim ama çavuşbaşı çekmeköy bizden hep 1.5-2 katı almıştır. bu sefer düğüne denk geldi dedim bi umut belki yarın biter kar. Allah bilir işini ne diyelim artık hayırlısı
-