Anlık İstanbul
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Esenlerde yoğun kar var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle bir bant bizede nasip olur mu be, 1 saattir hava açık ama erime çok az oldu
-
- Resmi Gönderi
istanbul radarinda kutleler organize olmaya basladi bu gece bant kovalanir. vurdugu yerlerde 10 cm ekleme yapabilir. tepe yukseklikleri 5km ye ulasabilcek derin olusumlar var. bogaz hatti ve catalca silivri hareket acisindan sansli bolgelerden
-
Boğaz hattı 2 bant arasında boşluğa düşecek gibi Eren
-
- Resmi Gönderi
Yarın sabaha kadar örtü olmazsa sistem demem ben buna özellikle boğaz hattı gibi bir konumda tabii Mart ayı için epik bir sistem.
-
Yarın sabaha kadar örtü olmazsa sistem demem ben buna özellikle boğaz hattı gibi bir konumda tabii Mart ayı için epik bir sistem.
Burada hafif örtü var akşamdan kalan erime çok az kaliteli kar baya
-
Konumum durdu durdu turuncu vurdu, göz gözü görmüyor rüzgarda kuvvetli esiyor
-
Esenlerde hiç böyle bir yağış görmemiştim mükemmel ötesi
-
Sultangazi adına hayal kırıklığı bir sistem oluyor
-
- Resmi Gönderi
Sultangazi adına hayal kırıklığı bir sistem oluyor
Sultangazi de sistem bitmeden hayal kırıklığı yaşama kardeşim. Son dakika golü alabilir rakım yüksek Karadeniz’e çok olmasa da takın mevkileri var.
-
Gecenin demi güzel olacak inşallah
-
Konumum durdu durdu turuncu vurdu, göz gözü görmüyor rüzgarda kuvvetli esiyor
Birde konumunu yazsan😊
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -