Gfs nin verdiği gibi gelirse Pazartesi Salı da aralıklarla devam edecek salı gecesi avrupada bitiyor sabah saatlerinde anadolu yakasında son bulacak
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Birde konumunu yazsan😊
Sarıyer
-
Güzel kar yağışı ve en az 5 cm örtü var
-
- Resmi Gönderi
Yollarda ince örtü var
-
silivri güzel bant yakaladı
-
Sultanbeyli kuzeyi,Yenidoğana doğru Daha çok kar almış dek etkisi ile, 15 cm civarı vardır, guney batıya doğru geldikçe kar azalıyor..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bugün sistemin son günü tadını çıkarın
-
Boğaz hattı hep tek tük kütleler devam ediyor. Şöyle bir tren bant yakalasak ne güzel olur
-
19 Mart 2022 katur kutur kara bastım az önce, araba üstleri 2017 sistemindeki gibi buz olmuş
-
Yoğun kar var yollar yeniden tuttu.
-
Bir türlü boğazı ortalatan güzel bir kütle gelmedi ya hep kenardan köşeden kırıntıları kapıyoruz. Nasip daha gün uzun
-
Bir türlü boğazı ortalatan güzel bir kütle gelmedi ya hep kenardan köşeden kırıntıları kapıyoruz. Nasip daha gün uzun
Şükürsüzlük gibi algılanmasın, bana şubat sonu mart ayında ne istersin deseler havada kara razı olurdum.
Şükür asfaltlarda bile güneşe rağmen cıvık örtü var. Çimen üstleri 3 4 cm araba üstlerinde 4 parmak kalınlığında kar var
-
Yine başaramadık abi
-
silivri catalca bandi dışında ahim sahim yagis yok avrupa icin husran
-