Çatalca 20 cm oldu bütün dekler soldan akıp gitti. Bu saatten sonra fazla bişey olmaz
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Yarın yağmur eritirse şaşırmayın
-
Sistem fosladı resmen
-
Bu kadar kötü olacağını beklemiyordum. Sıcaklık yüksek iken yağış vardı ama tutmuyordu, sıcaklık düşük iken 1 gram yağış yok. Yerde 1 cm örtü göremedim sadece arabalar tuttu. Şimdi de çatılarda tutan 1-2 cm kar şakır şakır eriyor.
-
Şu yukarıdaki kütle boğaza nasip olur mu be
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Emirgan sahile doğru yürüyorum şuan kütle vurursa güzel video çıkar
-
Şu yukarıdaki kütle boğaza nasip olur mu be
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nasip olacak ama daha çok anadolu yakası boğaz hattına vuracak sanki
-
- Resmi Gönderi
Boğaz çevresi genel olarak boşlukta kalsa da Mart için epik bir sistemdi. Belki yıllar boyunca böyle bir Mart göremeyeceğiz.
-
Geçtiğimiz yıllarda Ocak Şubat ayında yaşayamadığımız şeyleri yaşadık bu Mart ayında o yüzden isyan etmenin bir anlamı yok 2022 kışı gerçekten efsaneydi
-
Boğaz hattına giren kütlelerin biri batımda biri doğumda ben ise tam ortada güneşle birlikte hafif kar alıyorum
-
Çok başınızı şişirdimde sıkıntı ben de mi acaba ya ? Keşke bu sistemde gebzede olsaydım
Avrupa yakası boğaz hattı çok şanssız
-
Bu akşama dikkat yoğun yağış geliyooorr
-
Çok başınızı şişirdimde sıkıntı ben de mi acaba ya ? Keşke bu sistemde gebzede olsaydım
Avrupa yakası boğaz hattı çok şanssız
Bekle bugün 18.00 den itibaren yer yer kar yoğun yarın sabah saatlerine kadar
-
Bekle bugün 18.00 den itibaren yer yer kar yoğun yarın sabah saatlerine kadar
İnşaallah hocam dün dekler bizi daha çok seviyordu bugün selam verip geçiyor
-
Bu akşama dikkat yoğun yağış geliyooorr
Hocam genellikle nereleri Kocaeli’de varmı
-