Eriyen yerler bile kurudu çok iyi güneşleniyoruz bugün
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
ümraniye maçina bakip iç çekiyorum aramizda 4km var guzel denk banti yakaladilar
-
Bu akşama dikkat yoğun yağış geliyooorr
Hocam beşiktaşta mac saati 7 de yani yağis gorulecek mi bilgi verir misiniz ?
-
İnşallah maçı erteleyecek kadar yağmaz
-
Radara bakmıyorum. Anı yaşıyorum, şuan çok yoğun yağıyor eriyen yerler ince örtü oldu. Şu şekilde 1 saat yağsa 5 cm örtü yapar
-
Şuan yağış inanılmaz inceldi görüş maksimum 10 metre, tipi hakim.
-
- Resmi Gönderi
Radara bakmıyorum. Anı yaşıyorum, şuan çok yoğun yağıyor eriyen yerler ince örtü oldu. Şu şekilde 1 saat yağsa 5 cm örtü yapar
Eriyen yer derken tutmusmuydu ki
-
Eriyen yer derken tutmusmuydu ki
Burada vardı kar 3 4 cm civarı. Botla basınca botun tabanına kadar vardı çimlerde. Şuan yağış hafiflemeye başladı ama sadece 10 20 dakika içinde 1 2 cm örtü yaptı ağaç dalları kaplandı. Anayol bile bembeyaz şuan
-
Tekrar tipi başladı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ümraniye Altınordu maçı inanılmaz ya, saha bi bembeyaz bi yemyeşil
-
Üstümden geçen kütle 32 dbz gözüküyor. Ama 2 3 dakika orta kuvvet kar dışında bir şey yapmadı
-
- Resmi Gönderi
Üstümden geçen kütle 32 dbz gözüküyor. Ama 2 3 dakika orta kuvvet kar dışında bir şey yapmadı
Geçen sistemde bizdede öyle olmuştu kütle güçlü görünmesine rağmen hafif kar yağmıştı
-
Radar yanlış gösteriyor tam konumu tutturamiyorlar
-
3 kez şimşek çaktı ama hafif kar var. Radar takibi yapmıyorum sanırım turuncu kütle falan sıyırdı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kocaeli yağışa devam ediyor… 🥶❄️❄️
-