konumum adına merakla bekliyorum
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Vay arkadaş ne boşlukmuş ya kapanmak bilmedi bir türlü. Ümitli olduğum kütleninde hiç batılamaya niyeti yok üstüme doğru gelse çoktan Silivri’ye kaymıştı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bantlar rüzgar yönünden dolayı çok hızlı şekilde batılıyor banttan vurkaça dönüyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoğun oraj var o bölgede
-
2 kere 30 cm gördük bu kışta
30 cm olduysa baya iyi çünkü vortex çok geç geldi esenlere 24 ocakta az birikim yapmıştır diye düşündüm.
-
30 cm olduysa baya iyi çünkü vortex çok geç geldi esenlere 24 ocakta az birikim yapmıştır diye düşündüm.
evet bayağı geç geldi hatta bir noktada durdu 2 saat falan ama geldiği gibi sağlam yer kalmadı
-
- Resmi Gönderi
-
Görmüşsündür sanırım ama ben yine de atayım
Mahmut sami abi söylemişti. İOS cihazlarda sıkıntı vardı görünmüyo video abi
-
- Resmi Gönderi
Mahmut sami abi söylemişti. İOS cihazlarda sıkıntı vardı görünmüyo video abi
Doğrudur abim..
-
- Resmi Gönderi
İstanbul için sistem bitmiştir.
-
İstanbul için sistem bitmiştir.
Bu sene çok şaşırtıyor 😅😅
-
- Resmi Gönderi
Yeni iklim düzeni sanki -
Keşke hep böyle kar yağmaya devam etse
-
Ocak 2017 de çektiğim bir videodan aldım bu görüntüleri. Video çektikten sonra tekrar yoğun kar başlamıştı, videoda gördüğünüz çoğu yer bizim temizlememize rağmen dolan yerler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mesela bu fotoğrafta gözüken yol üzerinde biz oynadığımız için sadece buz kalmıştı baya büyük bir kardan adam yapmıştık, dizi geçiyordu kar. Keşke o zamanlar kendi telefonum olsaydı bir sürü fotoğraf çekerdim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burası temizlenemeden önce o çöp kovası görünmüyordu, duvarı aşmıştı derinlik.
-