2017 çok farklıydı ne yağışta bir sıkıntı vardı ne sogukta İstanbul efsaneleri arasında önemli bir yerde
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
2021 ocaktansa 2017 yi tercih ediyorum çünkü 2 gün durmadan yağmıştı
-
- Resmi Gönderi
Eğer Bir Tercih Varsa 2004 ve 1987 Tercih Ederim .
Eğer Bir Beklenti Varsa Önümüzdeki Kış ve Bir Sonraki Kış Mevsimin Beklenti Olarak Tercih Ederim .
-
Esenyutta bugün öğleden sonra karla karışık yağdı lapa şeklinde
-
Esenyutta bugün öğleden sonra karla karışık yağdı lapa şeklinde
Sarıyer’de hem bu sabah hem de dün sabah aynı şekilde yağış oldu
-
- Resmi Gönderi
Ben bu kıştan memnunum konumum adına güzel 2 vortex ve 110 cm kar gördüm hocalarımızın abartılı tahminleri tuttu ilk defa bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterirmiş daha çok fırın ekmek yemeleri lazım
Daha dün gelmişsin foruma ve diyorsun ki hocalarımızın abartılı tahminleri tuttu. Fırında ki tüm ekmekleri sen yedin galiba. Fazla ekmek yemek insanı aptal yapar dikkat et yazdıklarına. Eleştireceksen de dozunda eleştir
-
- Resmi Gönderi
Mart ayı sıcaklık anomalisi -3,-4 arası gelebilir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Takip edilebilir
-
Önceki lodos fırtınasının tahmini böyleydi
-
12 cm… Havalı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı sahurlar
-
9.6 ya indik daha 5 saat önce 23 dereceydi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir tek ben benzetmiş olamam diye düşündüm
-
- Resmi Gönderi
Bir tek ben benzetmiş olamam diye düşündüm
İkinci görsel köpekbalığı gibi bildiğin dalmış
İlk görsel ise ağzını açmış derim
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir tek ben benzetmiş olamam diye düşündüm
Aynısı
-