- Resmi Gönderi
Aralıksız gökgürültüsü sesi var şimşeklerde ardı arkasına çakıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAralıksız gökgürültüsü sesi var şimşeklerde ardı arkasına çakıyor
Anadolu yakasına gelmiyor güney batılı gidiyor konumumu sıyırıyor yağış
İnanılmaz bir şimşek fırtınası var gökyüzü bembeyaz ve hiç durmuyor gördüğüm en iyi oraj olabilir gökgürültüsüde aralıksız devam ediyor
Avrupa yıkılırken Anadolu'da 1 damla yağış yok resmen 24 Ocak'ın orajlı versiyonu bu
Yukarıda anadolu ve boğaza vuracak bantlar var sabaha doğru vurur
Maalesef İstanbul'da ki şiddetli oraj devam edecek kuzeydeki kütleler guneyli inişler ile Avrupa yakası ve boğaz hattına dogru inmeye devam edecek. Uzun zaman oldu böyle yağış ve oraj gormeyeli
Konumumu kütleler kılpayı kaçırıyor neyseki diyorum çünkü afet oluyor gibi hep aynı yere iniyor bantlar
Konumumu kütleler kılpayı kaçırıyor neyseki diyorum çünkü afet oluyor gibi hep aynı yere iniyor bantlar
Uykudan uyandıracak cinsten 3 saattir kesintisiz sağanak alıyorum Maslak civarında.
Uyarı yapmaliydik çok geç kaldık bu değerler ile kırmızıya yakın ekolar göreceğiz ve görüyoruzda buda demek oluyor ki çoğu bölgede yağış doluya dönebilir.
AFAD'ın yaptığı açıklamaya göre istanbulda gece sabaha kadar 7.000(yedi bin) civarında şimşek çaktı.
İstanbul halkına geçmiş olsun Samsun’da olduğum için yeni yeni öğreniyorum olanları, bizim mahallede duvar göçmüş evimize yıldırım düşmüş ve çevremizdeki çoğu yere yıldırım düşmüş
İstanbul halkına geçmiş olsun Samsun’da olduğum için yeni yeni öğreniyorum olanları, bizim mahallede duvar göçmüş evimize yıldırım düşmüş ve çevremizdeki çoğu yere yıldırım düşmüş
Geçmiş olsun Allah korusun
Elime fotoğraf geçtikçe atıcam, göçen duvarı altında kalan kediler varmış
Göçen duvarın molozları toplanmış, 2 3 gün içinde yeni duvar yapımı başlayacakmış
Göçen duvarın molozları toplanmış, 2 3 gün içinde yeni duvar yapımı başlayacakmış
Geçmiş olsun kardeşim hayırlı bayramlar