- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aklıma geldikçe atarım
-
- Resmi Gönderi
-
Bence kötü diyagram sıcaklıklar çok yüksek
-
- Resmi Gönderi
Öğrenmişsin artık fakat ihtimal olarak beklemek çok güzel .
-
- Resmi Gönderi
Hangi tarihte yüksek
-
Hangi tarihte yüksek
8 aralıktan sonra ne kadar çok yükseliyo fark ettiysen eren iyi değil bu yani Aralık ayına göre
-
Az daha sabır arkadaşlar 6 10 aralık arası bir şeyler olacak bakalım takibe devam ao ve nao eksi 4 eksi 6 lara inişe geçmiş bunun çıkışında neler olur neler? İnşallah güzel günlere az kaldı.
-
Az daha sabır arkadaşlar 6 10 aralık arası bir şeyler olacak bakalım takibe devam ao ve nao eksi 4 eksi 6 lara inişe geçmiş bunun çıkışında neler olur neler? İnşallah güzel günlere az kaldı.
Hocam varmı sizin bu kış için güzel tahmininiz
-
Aralık ayı ilk yarısı 7 10 aralık hafif soğuk dışında şimdilik kayıp gibi hala sonbaharı yaşıyoruz hatta hafif yaz modunda şaka gibi diyagramlar 850 de +15 lere çıkayım diyor yok artık diyorum.
-
Aralık ayı ilk yarısı 7 10 aralık hafif soğuk dışında şimdilik kayıp gibi hala sonbaharı yaşıyoruz hatta hafif yaz modunda şaka gibi diyagramlar 850 de +15 lere çıkayım diyor yok artık diyorum.
Yok bi tahmininiz hocam
-
-
- Resmi Gönderi
Bak simdi Ocak ayının ilk yarisinda sert sistem gelme ihtimali var ağırlıklı olarak Marmara ve Karadeniz için o tarihi bekle 1 ay kaldı zaten daha aralığa yeni girdik önümüzde 3 ay var
-
- Resmi Gönderi
İstanbul'a uzun süredir Aralık ayında kar yağmıyor zaten. Yağarsa da Aralık'ın sonlarına doğru yağıyor neden böyle bir karamsar hava oluştu anlamadım
-
- Resmi Gönderi
Her sene aynı kimi takip ediyorsan ona inan
Başkalarının işine karışmam ben
-