Kötü abi hala niye düzelme yok
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Kötü abi hala niye düzelme yok
Kötü değil berbat kardeşim sistem uçtu gitti Avrupa yer bu sistemi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İlginç bir diyagram
Twitterda takip ettiğim kişiye göre ocak ikinci yarısı kutup kökenli soğuk hava gelebilirmiş. Özellikle marmara karadeniz için ilk ciddi sistemi bekliyor. Şubattada major ssw ihtimali varmış. Ocak ilk yarısı gg
-
Twitterda takip ettiğim kişiye göre ocak ikinci yarısı kutup kökenli soğuk hava gelebilirmiş. Özellikle marmara karadeniz için ilk ciddi sistemi bekliyor. Şubattada major ssw ihtimali varmış. Ocak ilk yarısı gg
bu güzel forumda başkalarının yaptıgı tahminleri konuşup takıpçisi oldugumuz ve oldugun birinin tahminini hiçe saymak saygısızlık ve ayıptır.
burada tahmin yapan hocalarımız var sen gidip twitterda gördüğün, takip ettiğin, bir yorumcunun tahminini buraya sayıp ocak ilk yarısı bitmiştir demen, hiç hoş bir davranış değil.
-
- Resmi Gönderi
Burası Twitter değil hocam burası HS lütfen ona göre davranmanızı rica ediyorum.
-
ecmwf diyagramı selamı çakmış 8 ocaktan itibaren
-
İnanılmaz sis çöktü bir anda
-
Kuresel isinma nedeniyle 3 aydir cebelitariktan orta asyaya kadar giden azor lanet yuksek basinci nedeniyle oluşan hava kirliliği
-
Başladık gene
-
Dışarıdaki bembeyaz görüntünün tipi olduğunu hayal ederek izliyorum
-
Dışarıdaki bembeyaz görüntünün tipi olduğunu hayal ederek izliyorum
Kalıcı yaz saati sistemine hava da dayanamadı artık. En azından sabahın 6-7 si gibi hava sisle aydınlanır
-