Windy uygulamasında öyle bir durum yok büyük ihtimal mgm radar hatasıdır
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ocak sonunda ilk kar yağışını alacağız gibi duruyor. Senaryolardaki gerileme güzel
-
Sezonun ilk hamağına doğru
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. %25 leri garantiledik
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi örnek diyagram varmı elinde şöyle şeylere hazır olun felan diye varsa bi örnek diyagram paylaşırmısın abi
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi örnek diyagram varmı elinde şöyle şeylere hazır olun felan diye varsa bi örnek diyagram paylaşırmısın abi
Şubat konusuna yazıyorum ya gün gün
-
Yok
Şubat konusuna yazıyorum ya gün gün
Yok abim biliyorum yazıyosun zaten çok sağol herşey için ama senden tek isteğim böyle şu diyagramlara gelecekte hazır olun felan istiyorum abim
-
mjo güncellenmiş galiba.
-
Tarihe not düşülsün 14-20 şubat arasında Godzillaya benzer sistem olucak 🥶 bakalım kehanetim gerçekleşecek mi burada dursun.
-
Tarihe not düşülsün 14-20 şubat arasında Godzillaya benzer sistem olucak 🥶 bakalım kehanetim gerçekleşecek mi burada dursun.
Atma ziyaaaaa
-
- Resmi Gönderi
Atma ziyaaaaa
Zaten kehanetim demiş olur mu demiş
-
Atma ziyaaaaa
Görücez bakalım ahahahahaha tarih gelince
-
- Resmi Gönderi
Ziya "ışık"demektir.
Vardır o tarihte bir Ziya belki de