yüzde 32 lere ulaştık çok güzel
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hava niye birden bu kadar soğudu ve sis olayı oldu beklenen bişeymiydi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yüzde 32 lere ulaştık çok güzel
Yüzde 2 lere düşmeyelim
-
Yüzde 2 lere düşmeyelim
Bİ gün iyi bi gün kötü veriyor modeller
-
Ben diyorum size Sinan abi ter totem yaptı ocak sonu beklemiyorum dedi ihtimaller artıyor bence bu sefer gelecek
-
- Resmi Gönderi
Ben diyorum size Sinan abi ter totem yaptı ocak sonu beklemiyorum dedi ihtimaller artıyor bence bu sefer gelecek
Totem bilmemki ben
Ne dediysem o ben modellere göre şekil almam ki
Afedersiniz Üstünlük anlamında anlaşılmasın yazdığım
-
Tarihe not düşülsün 14-20 şubat arasında Godzillaya benzer sistem olucak 🥶 bakalım kehanetim gerçekleşecek mi burada dursun.
benim tahmin tutucak inş 😃
-
Bu sezonun en yüksek değeri %45
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. %45 lere ulaşmışız. neredeyse yüzde 50 ihtimalle sistem gelecek bakalım
-
- Resmi Gönderi
Hadi şimdi şu %45 oran üstünde çalışma yapalım
%45 tek senaryo diyelim
30 senaryo var diyelim
Bana göre %1,5 ihtimal diyorum
-
- Resmi Gönderi
Zaten yağış işi sıkıntı %45 lik bir senaryo sizi fazla motive etmesin takibe devam edin derim sadece.
-
Hadi şimdi şu %45 oran üstünde çalışma yapalım
%45 tek senaryo diyelim
30 senaryo var diyelim
Bana göre %1,5 ihtimal diyorum
Hocam bütün senaryoların toplamları alınıp senaryo sayısına bölünmeli siz bir senaryo ihtimalini toplam senaryo sayısına böldunuz sanırım
-
- Resmi Gönderi
Hocam bütün senaryoların toplamları alınıp senaryo sayısına bölünmeli siz bir senaryo ihtimalini toplam senaryo sayısına böldunuz sanırım
Böyle yaparak daha az oran buluruz buda bize daha iyi gelir %45 bir anda kaybolursa nereye gitti demeyiz zaten yağış oranı zor hesaplanıyor
-
Böyle yaparak daha az oran buluruz buda bize daha iyi gelir %45 bir anda kaybolursa nereye gitti demeyiz zaten yağış oranı zor hesaplanıyor
Haklısıniz hocam zaten bu kadar uzun vadede diyagramlara güvenmek çok saçma olur
-
- Resmi Gönderi
Haklısıniz hocam zaten bu kadar uzun vadede diyagramlara güvenmek çok saçma olur
Yağış yanıltır uzun kısa vade bile olsa
-