Şehrimiz için bu akşamki GFS karı soğuğu geçtim, yağış için bile berbat ötesi. Açık ara son bir kaç günün en kötü çıktısı
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yarın İstanbul hava durumu. Sıcaklık en yüksek 15 ° derece olmasını bekliyorum. Hava az bulutlu. Akşama doğru bulutluluk artacak. Yağmur beklemiyorum. Kaynak Gfs. Tahmin gerçekleşme oranı :%90.
-
Havada kar bile göremicez sanırım. Ne istesek elimizden alıyorlar allah cezamızı veriyor resmen
-
Her şey Allahın takdiri iklimlerde değişimler sonucu tüm bunlar.Inşallah bundan sonra düzelir. Şu sıcak ve kurak ocak ayı bize her şeyi anlatıyor. Artık son bir ümit bekliyoruz. Şubat ve Mart son iki ayımız.
-
Her şey Allahın takdiri iklimlerde değişimler sonucu tüm bunlar.Inşallah bundan sonra düzelir. Şu sıcak ve kurak ocak ayı bize her şeyi anlatıyor. Artık son bir ümit bekliyoruz. Şubat ve Mart son iki ayımız.
Kar mart ayına kalmazsa iyidir hocam.
-
Kar mart ayına kalmazsa iyidir hocam.
1987 mart ı gibi olursa kalsın mart a daha iyi😃
-
1987 mart ı gibi olursa kalsın mart a daha iyi😃
Büyük olasılıkla olmaz hocam.
-
Gfs İstanbul diyagramı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
yüzde 50 yüzde 65 veren diyagram ne hale gelmiş şuan yagmur yağsa ona şükür edicez.
-
Tam önceki sene bugün. Vortex 2 saat sonra Avrupa yakasının batısını komple etkisi altına alacak. (İlk saatler 15:00 - 15:30 civarı)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İşte geliyor Özel Harekat
-
Güneşli bir İstanbul...
Ağaçlar çiçek açmış. (!)
Ne oldu bu kışa.. istanbul adına 2018 kışından daha kötü gidiyor şu anlık. 2018 kışında en azından havada da olsa kar vardı.
-
Ne oldu bu kışa.. istanbul adına 2018 kışından daha kötü gidiyor şu anlık. 2018 kışında en azından havada da olsa kar vardı.
Haklısınız hocam. 1 mart 2018 'de çok azda olsa kar yağmıştı.
-