Ben 1 günlük tutan karı tercih ederim hocam. Kişiden kişiye değişir.
Ben 15 gün sürekli yağan kar fırtınasını tercih ederim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen 1 günlük tutan karı tercih ederim hocam. Kişiden kişiye değişir.
Bende hocam.
Eline sağlık Havist , Takipteyiz
Havist elinize sağlık hocam
Havist elinize sağlık hocam
Arkadaşlar bu arada reklam arasına girelim. Gerek bölge konularında gerek model konularında paylaşım ve bilgilendirme yapan hocalarımıza beğeni atmayı unutmayalım. Maksadımız hem konulardaki etkileşimi artırmak, hem sorumlu ve paylaşım yapan üyelerimizin hem ilgi ve alakasını hem de moralini artırmaktır. Unutulmamalıdır ki amatör meteorolojiye gönül veren bizler bu işten hiçbir maddi kazanç elde etmemekteyiz... Anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim 😊
Noldu la karmi yagcak
Yarın yüksek kesimler de karla karışık yağmur ve havada kar görme olasılığı %60 oldu. Yüksek kesimlerde havada kar ve karla karışık yağmur görülebilir. Kıyı ilçelerde ise olasılık çok düşük. Yağış miktarı en fazla 6-7 mm bekleniyor. Kullandığım model :Gfs. Uyarı Tahmin kesin değildir.
Gfs 216 h 850hpa soğuğu fena değil. Ama kıyılar için saf kar sorun olabilir.
Ortalama yükselmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ortalama yükselmiş
Evet hocam en azından yarın ki kar yüzdesi artmış.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ecmwf deki görüntüye benziyor
Sadece burda izobarlar iyi