Bakırköy'de tık yok
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Konumda yağmur var hafif ince ince usulca nazikçe hava soğuk keyfim yerinde.
En sevdiğim havalardan biri
-
Bulgurluda kar yağıyor şu an
-
- Resmi Gönderi
Bulgurluda kar yağıyor şu an
Hayırlı olsun abim.
-
8 şubattan 14 şubata kadar full -12 var gece güncellemesinde
-
Sulu kar geçişi oldu tekrardan
-
Görsel video vsvs atalim mümkünse
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bölgemiz için yağışlarda kırpılıyor
-
İstinye sahilde hafif yağmur geçişleri oluyor kıyılar için sıcaklık yetersiz
-
İstinye sahilde hafif yağmur geçişleri oluyor kıyılar için sıcaklık yetersiz
Şimdi sahilden geldim 230 da güzel kar geçişleri varken sahilde yağmur var hakikaten kar sınırı 160 tan başlıyor
-
cografyaciburak hocanın da dediği gibi, (ECMW ve GFS gösteriyor ki) sahiller olarak ayın 10'undan önce bir şey beklememek lazım.
-
- Resmi Gönderi
0 rakımdan sıcaklık farkı bu kadar olur 0,335
-
2004'te Şubat 22'de başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Efes Pilsen'in Euroleague maçını izlemeye Abdi İpekçi Spor salonu na gitmiştim. Maç bitince dışarı cikinca kıyameti görmüştüm. Evim salona yakındı da haşır huşur kara gömülerek ve saatte 120 km tipi eşliğinde eve yürümüştüm. Karşı taraftan gelenler mahsur kalmıştı
-
1980'de Avcılar'a taşındık. Herkes 1987 kışından bahsediyor. Ama 80'lerde abartmıyorum omuza kadar kara gömüldüğüm çok kış olurdu. Her kış okul tatillerine alışmıştık. Avcılar'da bele kadar kar varken, Zeytinburnu'na gelirdik, kar çatılarda kalmış olurdu. O zaman bu iki apartman arası 100-150 metre boşluk vardı. Kızaklarla kayardık. Zaten Avcılar İstanbul sınırı gibiydi, ötede yerleşimler sınırlıydı. Ne olduysa 90'lardan itibaren başladı yavaş yavaş. Ve 2000'lerden sonra da kurumaya başladık.
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Böyle daha güzel oldu, eline sağlık Hüseyin kardeş
-