Son durum : Poseıdon sınırlı alan modeli yarın kar beklemiyor.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre İstanbul 'da öğlene kadar orta şiddette kar yağacak. Daha sonra karla karışık yağmur ve yağmur yağacak.
-
- Resmi Gönderi
Yarın ağırlıklı olarak boğaz ve anadolu yakasında tutmayan kar-kky var
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Beylikdüzüne kar ? Anlıyorum...
-
Yarın ağırlıklı olarak boğaz ve anadolu yakasında tutmayan kar-kky var
Bazı sınırlı alan modelleri de yağış yok diyor hocam.
-
- Resmi Gönderi
Bazı sınırlı alan modelleri de yağış yok diyor hocam.
Bana kalırsa avrupa ve anadolu yakasının kıyı kesimlerinde kar değil yağmur olur biraz daha içlere belki yağar arnavutköy sarıyerin içleri gibi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Deniz üzerinde 2 3 cm kar
GFS :
-
Bolam sınırlı alan modeli 6 şubat saat 00.00 kar yağışı tahmini.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Beylikdüzüne kar ? Anlıyorum...
İstanbul geneline kar vermiş MGM
-
- Resmi Gönderi
Bakalım İstanbul bu gece kar alıcak mı ?
Anlık radar -
-
- Resmi Gönderi
-
Diyagram ortalaması tekrar artacak gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sultangazi Rakım 135 yağmur yağıyor.
Radarda güzel gelenler kar bırakabilir.
Var mı konumunda şu an kar yağan ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sultangazi Rakım 135 yağmur yağıyor.
Radarda güzel gelenler kar bırakabilir.
Var mı konumunda şu an kar yağan ?
Burada da kar yağmıyor hocam.
-