İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
kütle beni sıyırdı geçerken baya kapattı hava ama yağış olmadı
-
- Resmi Gönderi
kütle beni sıyırdı geçerken baya kapattı hava ama yağış olmadı
Pazara çıktım tam hava karardı dedim kar geliyor ama sıyırdı
-
abi 1 kere şimşek olayı oldu, yağış kuvvetlenince 2 kere Max 1 dakikalık grapuel yağdı sonra yağış hafifleyince yağmura döndü
-
Ana çıktı sıcak çıkmış güzel
-
tr hava air gfs beğenmiyorsan kendin yap model takip edelim onun yazılımının y sini yapamazsın.
Tahrik edici konuşma mod olman bişey ifade etmez ayrıca bu benim görüşüm seni bağlamaz nokta mevzu yaratma boşuna canımız sıkılmasın seni ilgilendiren bı durum yok olsa zaten çoğu kişiden tepki alırdım bı sen üstüne alinmisin
-
- Resmi Gönderi
Tahrik edici konuşma mod olman bişey ifade etmez ayrıca bu benim görüşüm seni bağlamaz nokta mevzu yaratma boşuna canımız sıkılmasın seni ilgilendiren bı durum yok olsa zaten çoğu kişiden tepki alırdım bı sen üstüne alinmisin
Eleştiriye açığız ama dzgün bir şekilde yazılırsa.
-
Bence ben gayet düzgünum kimseye bı terbiyesizligim yok geri kalanı da beni bağlamaz hadi iyi forumlar
-
- Resmi Gönderi
Yanlış yazmışsın b....model demişsin düzeltme ettik.
Uzatmayalım konuyu, mod gerekli olduğu için,bir şey ifade ettiği için var,görevli arkadaşlarımıza yardımcı olalım.
-
- Resmi Gönderi
Bence ben gayet düzgünum kimseye bı terbiyesizligim yok geri kalanı da beni bağlamaz hadi iyi forumlar
Bizimde yok işimize bakalım
-
Sen arkadaşının yazdığı mesajı gördünmu bana aşağılayıcı bı sekilde yok sende model yap görelim yok işte y sini bile yapamazsın Arkadaş gfsnin Türkiye CEO'su mu bana deseki o kelime hoş olmamis anlarım ama beni asagilayamaz ben ona bı terbiyesizligim olmadıysa
-
İcon gibi gelirse sıcaklık sıkıntısı yok dün yaşanan sistemde -6 ile 0.6 dereceye düştüysek bunda rahat 0 in altını deviririz
-
İcon gibi gelirse sıcaklık sıkıntısı yok dün yaşanan sistemde -6 ile 0.6 dereceye düştüysek bunda rahat 0 in altını deviririz
Hangi tarihlerdeki sistem için hocam
-
- Resmi Gönderi
Sen arkadaşının yazdığı mesajı gördünmu bana aşağılayıcı bı sekilde yok sende model yap görelim yok işte y sini bile yapamazsın Arkadaş gfsnin Türkiye CEO'su mu bana deseki o kelime hoş olmamis anlarım ama beni asagilayamaz ben ona bı terbiyesizligim olmadıysa
Gfs nin önemli olduğunu ifade etmiş,etmek istemiş,seni niye kucumseyelim..
Burada kim yapabilir model işini?
Kimse yapamaz, sıkıntı yok bence varsa hallederiz..
-
- Resmi Gönderi
Ya arkadaşım anlamak istemiyorsun herhalde burada binlerce insan var hepsinin içinde argo kelime kullanıyorsun zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun ben seni aşağıladım mı ? hayır
Modelin nasıl yapıldığını öğrenmeni tavsiye ederim
-