Cimri Accuweather, şaşırttı..5 ve 6'sına yoğun kar vermiş: https://www.accuweather.com/en/tr/istanbul…-weather/318251
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hangi tarihlerdeki sistem için hocam
5 indeki takip ettiğimiz sistem
-
Yağış sıkıntı gibi duruyor. Gerçi geçen sene 24 Ocak'in öncesinde de böyleydi.
-
@Salihh mesela bu diyagramda ana çıktı sıcak olarak değerlendirebiliriz. Ortalamanın bir hayli üstünde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Şurayada ufak bir not eklemekte fayda var benim açımdan vortex beklemiyorum olsa bile çok çok lapa lapa kar olur diyorum .
-
- Resmi Gönderi
Şurayada ufak bir not eklemekte fayda var benim açımdan vortex beklemiyorum olsa bile çok çok lapa lapa kar olur diyorum .
Kuru soğuk mu?
-
Olasi vortex girişinde gelecek olan katman -36 -38 araliginda olacaktir. Buna bagli olarak da karasal sicaklik eksili değerde olur. Lapa lapa olmayacagini düşünüyorum. Ince taneli olur sanki
-
- Resmi Gönderi
Vortex gözü zonguldakta
-
O vortex yine olursa istanbulu vurur hep öyle oluyor ilk başka yeri gösteriyor değişiyor istanbulu vuruyor
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Lapa lapa kar olur dedim ya
UsTaD dım
Yağış ne ile alacağız onu derim Bajganım.
-
- Resmi Gönderi
Olasi vortex girişinde gelecek olan katman -36 -38 araliginda olacaktir. Buna bagli olarak da karasal sicaklik eksili değerde olur. Lapa lapa olmayacagini düşünüyorum. Ince taneli olur sanki
Bakalım -36 isterse -44 olsun bazen olmuyor belli nedenlerden
O vortex yine olursa istanbulu vurur hep öyle oluyor ilk başka yeri gösteriyor değişiyor istanbulu vuruyor
Olursa olurda İstanbul için hiç emin değilim
-
- Resmi Gönderi
Yağış ne ile alacağız onu derim Bajganım.
Onuda yarına saklayalım
-
- Resmi Gönderi
Onuda yarına saklayalım
Başkanım birde yarına cm tahmini de yapabilir misin İstanbul ahalisi merak halinde
-