bu saatten sonra kimse bişey beklemesin çöp oldu tüm hayallerimiz umarım yanılırız
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Beyler modellere takılmayın ne gelirse yaşayıp göreceğiz.
-
Beyler modellere takılmayın ne gelirse yaşayıp göreceğiz.
Son yıllarda böyle bişey hatırlamıyorum hiç çok ilginç
-
wriscuttern çok fena yağıyor koca koca
-
2020 Şubat'ta ki gibi kışın yağan gokgurutulu sağanak görmedim
-
- Resmi Gönderi
2020 Şubat'ta ki gibi kışın yağan gokgurutulu sağanak görmedim
Hafıza harika kardeşim.
-
Çok aşırı bir yağış var şuan şimşek ve gökgürültüsü mevcut
-
Yağmur yağsın berekettir güzeldir
-
Dolu geçişi oldu sulu kar zannettim
-
Yağış öncesi 8.3° olan sıcaklık şuan 5.2°’ye geriledi
-
Gerçekleşme ihtimali ne kadar bilmiyorum ama babamın iddiasına göre az önceki yağış doludan önce lapa lapa kara çevirmiş 1 2 dk boyunca, sonrasında dolu yağdı diyor babam. Kendisi dışardaydı ama babana bile güvenmiceksin bu devirde 😂
-
- Resmi Gönderi
Gerçekleşme ihtimali ne kadar bilmiyorum ama babamın iddiasına göre az önceki yağış doludan önce lapa lapa kara çevirmiş 1 2 dk boyunca, sonrasında dolu yağdı diyor babam. Kendisi dışardaydı ama babana bile güvenmiceksin bu devirde 😂
Graupel yağdı burda
-
O zaman ya dolu yağdı ya kar yağdı ya graupel yağdı 😂
Valla babam direkt şöyle anlattı;
Şimşek çaktı yağmur başladı, ikinci şimşekten sonra yağış baya kuvvetlendi kara döndü sonra beyaz beyaz dolu yağdı ve eridi. Kafam çok karıştı eve geldiğinden beri emin misin bana diye soruyorum 🫡
-
O zaman ya dolu yağdı ya kar yağdı ya graupel yağdı 😂
Valla babam direkt şöyle anlattı;
Şimşek çaktı yağmur başladı, ikinci şimşekten sonra yağış baya kuvvetlendi kara döndü sonra beyaz beyaz dolu yağdı ve eridi. Kafam çok karıştı eve geldiğinden beri emin misin bana diye soruyorum 🫡
2019 15-20 Nisan arasındada bir gün simsekle birlikte 5 dakika yoğun havada kar yağmıştı aklıma o geldi
-
Gördüğüm en geç kar yağışıydı güzel sistemdi
-