- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Şu yağışı kar olarak alan yerler 10 cm yi bulur
-
- Resmi Gönderi
Ümidi kesmeyin arkadaşlar daha bir şey net değil. Bu sistemi iyi tanımıyoruz. Yaşayıp görücez. Malum kış geç geldi sanırım blokajdan kaynaklıydı moralim bozulduğu için ben hiç bakmadım aylardır. Kar haberini tv den aldım. Ve küçük bir araştırma durumundayım şuan bu gelen arkadaşın durumu biraz farklı. Soğuma zamanında olmadı ve biraz hızlı gelişince denizin tepkisi bizim Karadeniz’de çokda alışık olmadığımız bir alçak üretiyor. Akdeniz sistemlerini andırıyor ilk bakışta. Agresif bir arkadaş bu kızgın. Sıcak. Çok beklemiş soğuğu bakalım neler olucak. Geliyor... 😉
-
Ümidi kesmeyin arkadaşlar daha bir şey net değil. Bu sistemi iyi tanımıyoruz. Yaşayıp görücez. Malum kış geç geldi sanırım blokajdan kaynaklıydı moralim bozulduğu için ben hiç bakmadım aylardır. Kar haberini tv den aldım. Ve küçük bir araştırma durumundayım şuan bu gelen arkadaşın durumu biraz farklı. Soğuma zamanında olmadı ve biraz hızlı gelişince denizin tepkisi bizim Karadeniz’de çokda alışık olmadığımız bir alçak üretiyor. Akdeniz sistemlerini andırıyor ilk bakışta. Agresif bir arkadaş bu kızgın. Sıcak. Çok beklemiş soğuğu bakalım neler olucak. Geliyor... 😉
Mesaj için teşekkürler hocam. Tekrardan hoşgeldiniz.
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Mesaj için teşekkürler hocam. Tekrardan hoşgeldiniz.
Merhabalar hoşbuldum
-
Tam bir yaşa gör sistemi olacak.Halen bazı şartlar belli değil.Vorteks oluşacak mı,oluşursa nerde oluşacak vs.gibi.Hiç belli olmaz valla sistem günü bile değişim olabilir iyi veya kötü.
-
Tam bir yaşa gör sistemi olacak.Halen bazı şartlar belli değil.Vorteks oluşacak mı,oluşursa nerde oluşacak vs.gibi.Hiç belli olmaz valla sistem günü bile değişim olabilir iyi veya kötü.
Alçak basınç alçak basınç alın size alçak basınç 😂😂😂
-
- Resmi Gönderi
İnşaALLAH tüm yağış kar olacak diyebilirim .
Modeller tekrardan toparlanır diye düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
Başkanın vardır bir bildiği, inşallah olur..
-
Hocam ne zaman toparlanacak güzel bir şeyler söyleyin modeller ne zaman düzelicek
-
Erdal yeter be kardeşim çocuk gibisin ya
-
icon başladı paylasin lütfen
-
Gfs çok az daha doğulu geldi ecmwf süpriz yapabilir
-
- Resmi Gönderi
Bu sistemin yıldızı, her sistem yıldız sayan CAN cam abi olacak gibi
-